Miféle riport volt ma a tévében ez az "állítólagos, és csak valószínűsíthető terhessége" Rubint Rékának?
Figyelt kérdés
Láttátok? Pontosan mi is volt?2009. okt. 24. 23:15
1/13 anonim 

válasza:

Hetek óta nem védekeznek,2 hete késik a menzije,megnézték uh-on ,de nem terhes.
2/13 anonim 

válasza:

tv2 weboldalán fent van a video.
3/13 A kérdező kommentje:
És ennek így pontosan mi értelme volt? Teszttel maga is megtudhatta volna...
2009. okt. 25. 00:38
5/13 anonim 

válasza:

De ez annyira intim miért kell ez kiteregetni????
6/13 anonim 

válasza:

Biztos kaptak a szereplésért valamit. A tv2 meg nézettséget remélt.
Nekik jó lett volna, ha leadhatják, ahogy kiderül a terhesség. De nem így lett, a kockahasban nincs baba egyelőre.
Norbi szomorú volt, de örömmel dolgozik rajta tovább :DDD
7/13 anonim 

válasza:

Tényleg tiszta idiótaság volt, de legalább meglepődtem rajta, mert azt várta az ember a nagy csínya-dratta hallatán, hogy lesz ott neki valami :-) Egyébként meg az első trimeszterben nincs hasi UH, csak hüvelyi. Két gyerek után még Réka eszével is tudni illene ezt, de hogy még a mácsó képű sztár nőgyógyász sem tudja...???
8/13 anonim 

válasza:

Nekem az első trimeszterbe hasi ultrahangom volt...És azóta is csak az...
9/13 anonim 

válasza:

Nekem is csak hasi UH volt, 6, 7, 8, 9, 12 hetesen... Bocs az off-ért,...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!