Háton alvás? Nagy gond?
Figyelt kérdés
Általában oldalt fekve alszom el, de amikor éjszaka felébredek, mindig hanyatt fekszem. Sőt van mikor reggelre is ebben a pózban ébredek. Azt mondják, hogy a terhesség vége fele, már ez veszélyes!Hogyan kerülhetném el, hogy akaratomon kívül hátra forduljak?
28h km.
2010. máj. 3. 18:36
11/12 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam a kispárnát. Hát nekem valami óriás párna kéne, mert simán azon aludtam. Megint hanyatt fekve keltem, kispárnával a hátam alatt:)
2010. máj. 4. 09:08
12/12 anonim válasza:
nem tudom ha esetleg fal mellett van az ágyatok....feküdt be a fal mellé oldalt, és kérd meg az apát, h ő meg közvetlenül melléd feküdjön, így nem tudsz megmozdulni se :)
nálunk általában ez van :) meg a párom éjjelente álmában ölelget, puszilgat....rámmászik, és esélytelen h csak megmozduljak, v őt toljam odébb :):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!