Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Háton alvás? Nagy gond?

Háton alvás? Nagy gond?

Figyelt kérdés

Általában oldalt fekve alszom el, de amikor éjszaka felébredek, mindig hanyatt fekszem. Sőt van mikor reggelre is ebben a pózban ébredek. Azt mondják, hogy a terhesség vége fele, már ez veszélyes!Hogyan kerülhetném el, hogy akaratomon kívül hátra forduljak?

28h km.

2010. máj. 3. 18:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szia! nálam is ugyan ez a helyzet mint nálad, kíváncsi vagyok én is a többiek válaszára :):)
2010. máj. 3. 18:47
 2/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Elöször is gratula a babucihoz.Én is úgy aludtam ahogy te leírod, és mielőtt elalszom az oldalamra fordulok és a hátam mögé rakok egy párnát.Amióta ezt csinálom nem a hátamon ébredek ahogy szoktam hanem oldalt mert a párna nem engedi, hogy elforduljak.Remélem tudtam segíteni boldog babavárást.19+1 km

2010. máj. 3. 19:02
 3/12 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én is ugyanígy vagyok ahogy Ti, oldalt alszom el és háton ébredek. Megkérdeztem az orvosom, hogy ez baj e, mármint, hogy ártok e a babának vele. Azt mondta nem, még nem baj, mert csak 23 voltam akkor, de figyeljek oda, hogy a 30. héttől BAL oldalon kellene feküdni a vérkeringés miatt. Így majd azt csinálom, amit a második válaszoló írt, teszek párnát magam mögé. Köszi a tippet :)

2010. máj. 3. 19:08
 4/12 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok kimaradt, hogy 23 hetes voltam :)
2010. máj. 3. 19:09
 5/12 anonim ***** válasza:
Második, ez tényleg jó ötlet :):) erre nem is gondoltam :) Köszi a segítséget :)
2010. máj. 3. 19:11
 6/12 anonim ***** válasza:
első voltam :)
2010. máj. 3. 19:11
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet!Kipróbálom!
2010. máj. 3. 19:25
 8/12 anonim ***** válasza:
én is hasonlóan vagyok. 32 hetes..... mindíg hátra fordulok, de én viszont nem tudok oldalt aludni, mert nyomom a hasam, és kényelmetlen is nagyon!!! csak háton a jó, de úgy meg még plusszban nehezen kapok levegőt is...szóval csak szenvedek éjjelente :( de megéri!!! :)
2010. máj. 3. 19:26
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lesz nagy gond az oldalatokon aludni, mivel egy idő után nem nagyon kaptok majd levegőt. Legalábbis én már nem kapok. 33 hetes km.
2010. máj. 3. 21:10
 10/12 anonim ***** válasza:
Én 39 hetes vagyok és rosszul tudok lenni, ha nem alhatok a hátamon. Mondjuk én olyan vagyok éjszaka mint a ringlispíl. Állandóan forgolódok.
2010. máj. 4. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!