Miért múlt ma hirtelen az alhasi fájdalom? 5 hetes vagyok.
Hát én úgy vagyok vele, hogy tünetekre nehéz alapozni.... van akinél bajt jelent, ha eltűnnek a tünetek, van akinél semmit. Egy biztos, ha 2-3 naponta valamit mégis érzel akkor szerintem minden rendben :) Tünetek jönnek mennek, ahogy előttem is írták. Én is mindig aggódom, de egy dologba tudok kapaszkodni.... mivel a picike növöget, ezért néha napján kell, hogy szúrkálást, vagy feszülést vagy valamilyen pici hasi fájdalmat érezzünk. Akkor van fájdalom mikor nőh a méh mert kell a picinek a hely. Nálam ez kb 2-3 naponta van, és bízom benne minden rendben. Tavaly nekem alapból nem voltak tüneteim, aztán 5-6. hét közt volt alhasi fájdalom, mellfeszülés, és 6. héttől elmúlt, de nem ám csak enyhült, hanem megszünt és vissza se jött... 9 .héten kiderült 6+pár naposan elhalt a baba. De tényleg hangsúlyozom, akkor minden eltűnt és egy pillanatra se jött vissza se enyhe sem erős tünet.
Most 9 hetes vagyok, 6. héttől nincs alhasi fájdalom, csak a néha jelentkező szúrkálás, néha émelygés ha éhes vagyok, illetve ritkán mellfeszülés.
Ne aggódj, ha enyhülnek néha a tünetek, hidd el vissza fognak jönni, de nem feltétlen lesznek erősek :) Csak nyugalom, nem kell egyből rémeket látni :)
9hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!