Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatti változás a...

Terhesség alatti változás a testen. Segitenétek?

Figyelt kérdés
Elèg molett vagyok,tudom az èn hibàm,lehet ostorozni miatta,de segitsetek.első terhessègem utàn a melleim nagyon megnyúltak,lògnak.a hasam szintèn,"kötènyhas" jellegű lett.most várandòs vagyok a 2.al,mit tudok most tenni ha jobb nem is de rosszabb se maradjon szülès után?
2016. dec. 28. 12:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, nem rajtad múlik, hanem a kötőszöveten. A krémezés, olajozás csak blabla. Utólag plasztika segíthet, ha már nem terveztek több gyereket.
2016. dec. 28. 12:23
 2/9 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem sajnos nem sokat.Figyelj oda az étkezésre,mindenkepp jo hatással lenne egyrészt mert nem hiznál másrészt a baba is egészséges ételeket kapna :) szülés után torna,mell-has-comb-csípő formálás.Én is babát várok,nem vagyok tul súlyos de nem is akarok az lenni ezért napi 5-10perc reggel és este comb-popsi formálással telik,diétázom mellette (nem fogyókúra!!!) ettől többet egy kismama szerintem nem nagyon tehet
2016. dec. 28. 12:25
 3/9 anonim ***** válasza:
54%

Milyen comb-, popsiformázás, 2-es?

Mert ha kitörés, guggolás, akkor szólok, hogy ha súllyal csinálod (a hasad az), akkor csak a méhsüllyedést kockáztatod.

2016. dec. 28. 13:03
 4/9 anonim ***** válasza:
66%
Meg a vetélést.
2016. dec. 28. 13:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmit! Én hiába hordtam melltartót a melleim lógnak mint nagyanyámnak. A hasamat is hiába kentem mindenféle spéci kencével semmit nem ért. Ha olyan fajta vagy akár szűzlányok vérét is magadra kenheted, semmit nem ér.
2016. dec. 28. 14:13
 6/9 anonim ***** válasza:
38%
Kismama torna.. nem értem miért kellett lepontozni az előző hozzászólást..!
2016. dec. 28. 14:14
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

Szülés után a köpölyözés, és egyéb kozmetikai masszázsok. Várandósság alatt a kakaóvajas krémek, de ha van türelmed a sima kakaóvajat megolvasztod a két tenyered között és bekened a melled, hasad és a problémás területeket.És ne hagyd őket "lógni". Megfelelő melltartó és nadrág, ami fogja a hasat (van kismamáknak is).

Ha egyszer megnyúlt a bőr nehéz utólag "visszacsinálni".

2016. dec. 28. 14:33
 8/9 anonim ***** válasza:

Én nem látom, mi a különbség a terehesség és a hirtelen fogyás között. Mert ugye mindig elmondják, hogy nem szabad hirtelen fogyni, mert lógni fog a bőr.

Szerintem a szülésnél nincs hirtelenebb fogyás. :)

Nem hiszem, hogy bármi megelőzhető sajnos.

2016. dec. 28. 20:03
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
3as,nem súllyal!!!!!! Nehogymár hülyének nézz hello!!!!!!Attól hogy terhes vagyok lehet a testemmel is törődni nem?! Vagy szted hülye mindenki csak te vagy okos???Nem kell egy kismamának igy kinéznie mint egy bálna,lehet ellene tenni,a kérdező is tud ha van akarat ereje,ha nem akar nem kell tornáznia,diétával elérheti hogy ne fogyjon de ne 30kilot szedjen fel!
2016. dec. 29. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!