Kismamák köhögésre mit használhatok? 38+ 3 hetes vagyok.
Stodal+ Homeogene9. Ezt a kombót szedtem első terhesség alatt. Kiegészítheted cinkkel, c- vitaminnal. Ha nem vagy hopmeopátia párti a lándzsás utifű szirupot tudom ajánlani Salvus orrspray- vel.
Ha kifejezetten nyugati orvoslás akkor a gyógyszerésznek mond a patikában mi járatban vagy, ez és ez a problémád.
Mielőbbi gyógyulást és sok boldogságot kívánok! :)
Adj hozza meg magas dozis C vitamint
Ugy napi 4-6db 1000mg
Nyugi ez nem sok es kiurul ami nem kell hamar
Plusz napi 1500-2000NE D vitamint
Es amit az elso irt az tokeletes :-)
Most olvasom h szur a bordad alatt ...
Terhesseg.ide vagyoda de egy tudorongen nem aztana
Szar lenne most egy tudogyulladas ...
Nekem tavaly volt ugyan ezekkel a tunetekkel
Az eves ceges felulvizsgalaton derult ki
Köszönöm! Aranyosak vagytok!
Inhaláltam megint ne be kentem a mellkasom a gyerek mentolos kenőcsével. Legalább nem ingerel a köhögés annyira. Ettem C vitamint. Ez eszembe sem jutott pedig van is itthon.
Szegény gyerek ettöl az átkozott köhögéstől már ki van a pocakomban.
Két hete voltam nála. Már kkor két hete köhögtem mé folyt az orrom. Ugyv hallgatta meg a tüdőm, hogy épp , hogy hozzám ért a hallgatója el is vette. A torkom is fájt akkor. De Közölte velem, hogy nem lát, hall semmi bajom. Én meg csak roszabbul vagyok.
Nemsokára szülni kell. De így hogy. Se rendesen sem császárral nem lesz jo ez a sok köhögés. Utána meg a babát is higy látom el. El vagyok keseredve nagyon.
Visszamentem a háziorvoshoz. Küld a fül-orr gégére és a tüdőgondozoba.
Semmivel nem vagyok előrébb mert mire eredmény lesz pont szülök már. 😞 Semmit nem irt fel most sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!