Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 27 hetes terhesen mit szedhete...

27 hetes terhesen mit szedhetek köhögésre?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 27.hetes kismama vagyok és nagyon köhögök mikor köhögök érzem hogy jön fel valami de nem ugy hogy ki is tudjon jönni. A patikából elküldtek hogy nem adnak semmit pedig a doktornő mondta hogy kérdezzek rá mit adhatnak.

Ezért szeretnék segítséget kérni tőlletek!!!

Első babocám.

A válaszokat előre is köszönöm szépen.

2016. dec. 2. 09:43
 1/10 anonim ***** válasza:

Én sem szedtem semmi gyógyszert terhesen köhögésre. Anyum csinált valami karamellizált löttyöt és azt iszogattam. Bevált!

Este meg tudom kérdezni tőle, hogy mi az.

2016. dec. 2. 10:00
 2/10 A kérdező kommentje:
azt nagyon nagyon szépen megköszönném
2016. dec. 2. 10:02
 3/10 anonim válasza:

gyomber+mez+citrom

Egy csodaszer :)

Beveszel naponta 3-4 kanallal.Vagy a langyos,meleg(de nem forro) teadba teszel 1-2 kanallal :)

2016. dec. 2. 10:09
 4/10 anonim ***** válasza:
Ahogy az utolso irja+fahej!Tenyleg csodaszer.En sajnos sokszor voltam beteg a masodik terhessegem alatt, es sajnos semmit nem adnak.Amit meg en hasznaltam az a Tantum Verde szopogatos tabletta.Egy picit enyhiti a torolfajast.Jobbulast!
2016. dec. 2. 10:35
 5/10 anonim ***** válasza:
Most voltam dokinál, 19 hetes vagyok. En kaptam antibiotikumot is, kohogesre pedig vegyél izlandi zuzmó szopogatos tablettát vagy szirupot! Mar egy hete köhögök en is, neha szakad fel, de magától nagyon lassan múlna el sajnos.
2016. dec. 2. 10:35
 6/10 anonim ***** válasza:
Stodal szirupot szedhetsz.Nekem is azt adták a patikában
2016. dec. 2. 10:46
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem sinupret volt ami segített! Csupa gyógynövény ez is. Binorca a gyártó azt hiszem.
2016. dec. 2. 12:42
 8/10 anonim ***** válasza:
Tantum Verdét lehet Terhesség és Szoptatás alatt is.. Egyébként meg sós vízes gargalizálás illetve inhalálás meg a jó öreg vöröshagyma tea, gyömbérrel és citrommal. ;) 34+6 hkm
2016. dec. 2. 16:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem a hagymatea nagyon bevált!
2016. dec. 2. 20:17
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek a sok segítséget örök hálám
2016. dec. 3. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!