Méhszáj vizsgálat után más is szokott vérezni?
Figyelt kérdés
Méhszáj vizsgálatom volt,eléggé fájt,miután hazajöttünk,elkezdtem vérezni.Nem élénk piros(még),hanem barnás narancsos a szine,benne kis véres nyálkával(bocs).Beszéltem az orvosommal is,Ő azt mondta lehet a vizsgálattól,de nagyon megijedtem más is járt már igy?38 hetes km2010. máj. 3. 16:53
1/5 anonim válasza:
Szia! nem én voltam az aki így járt, hanem párom huga, méhszájvizsgálaton volt (39 hetesen), utána átjött hozzánk és elkezdett vérezni, ő is nagyon megijedt, könnybe lábadt szemmel jött ki a wc-ről, hogy valami baj lehet, azonnal bementünk a kórházba ahol hazaengedték volna, mert ez nem olyan ami miatt bekéne feküdni legalábbis a doki szerint, de 150 per nem tudom mennyi volt a vérnyomása, ezért már nem engedték haza, ez múlthéten hétfőn volt, pont mára van kiírva, meg is indult a szülés :) szerintem max estére meglesz neki a baba :) úgy hogy szerintem nincs baj nálad se :)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Már úgy néz ki hogy csökken a vérzés,remélem elmúlik teljesen.Gratulálok a sógornődnek!
2010. máj. 3. 18:40
3/5 anonim válasza:
SZIA! Ugyanez történt ma velem. A nyálkás valami az már a nyákdugó! Ne aggódj, mert nekem is mondta a dokim, hogy vizsgálat utén előfordulhat az ilyen vérzés! 37 h km
4/5 A kérdező kommentje:
Szia!AKkor nem izgulok már,bár nekem még nem múlt el ez a barnás folyás szerü.Nem tudod ez meddig tart?Neked van még?
2010. máj. 4. 07:35
5/5 anonim válasza:
Én rákszűrés után szoktam, de soha nem lett baj belőle szerncsére. Lényeg az, hogy a dokid tudjon róla. Esetleg pihenj egy kicsit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!