Terhes vagyok? Nagyon aggódom
6.napja kellett volna megjönnie de még semmi. december 7. szexeltem de akkor gumi nélkül. Semmilyen terhességi jelet nem tapasztaltam..
nagyon aggódom mert még nem szeretnék gyereket
Esemeny utani is letezik.
Arrol mar nem is beszelve, hogy itt erdekes modon mindenkinek elszakad a gumija;)
Akkor miert folytattatok?
Tehát peteérés alatt szexeltél védekezés nélkül, és már egy hete késik.
Nekem ebből eléggé úgy tűnik, hogy sikerült bekapni a legyet. Olyan nincs, hogy nem tudtok tesztet venni, 4-500 ft-ért dobálják, patikában, szupermarketben, drogériában is lehet kapni, végtelenül egyszerű beszerezni, és kiadják 18 éves kor alatt is zokszó nélkül.
Mégis, mi tart vissza?
Mondjuk nekem mindegy, te fogsz beesni a dokihoz a 11. hétben, ahol szembesülsz azzal, hogy már nem lehet elvetetni.
Jelenleg olyan 5-6 hetes terhes vagy, csak a miheztartás végett, és nem lehet két nap alatt elintézni az abortuszt. Ideje lenne kicsit csipkedni magad, mert ha terhes vagy, akkor az nem olyan mint a nátha, hogy elmúlik magától. Illetve de, kilenc hónap múlva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!