Baj ha 7hetesen már nem fáj a mellem semennyire sem?
Figyelt kérdés
Se nem fáj, se nem sötétedet be, de viszket esténként. Voltam dokinál és ez volt az első kérdése. Nem várt előtt már egy héttel fájt az egész mellem, aztán nem jött meg rá pár napra már csak a melkbimbó és az udvara fájt, utána már csak a mellbimbóm. 7.hétre elmúlt. Hányingerem sem nagyon van, de néha akad az is meg eddig 1x hánytam. Normális?2016. dec. 24. 20:03
1/2 anonim válasza:
Nekem egész terhesség alatt nem fájt, eleinte sem. Hányingerem sem volt, de 2x hánytam.
A 8. héttôl 13. hétig iszonyat gyomorégésem volt.
Szóval szerintem megnyugodhatsz:)
2/2 anonim válasza:
Nem baj a terhességi tünetek jönnek és mennek.. Addig amíg nem vérzel nincs erős fájdalmas görcseid addig nincs baj. Boldog babavárást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!