Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » S. O. S. Teherbe eshetek így...

S. O. S. Teherbe eshetek így ha óvszer nélkül szeretkezünk?

Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek ez a 2.hónapja, peteérésem van úgy érzem. Tegnap hasmenésem volt és reggel óta picit vérzek. Párom 2hétig lesz itthon s szeretnénk minnél többet együtt lenni. Ha óvszer nélkül vagyunk együtt mennyi az esély a terhességre?

2016. dec. 23. 18:09
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Neked is köszönöm és nem kioktatásnak veszem. Óvszert fogunk használni mindenképp, de azért kiváncsi vagyok a véleményekre.

2016. dec. 23. 19:07
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem anno azt mondta a doki, hogy a bogyó melletti közti vérzés nem annyira jó jel, mert peteérést jelezhet, ami főleg az első hónapokban esélyes, hogy mégis van és figyeljünk oda. Nekem is volt az első pár hónapban pecsételgetés középidőben, ezt írják is a betegtájékoztatóban, hogy jellemző mellékhatás.

Ha hasmenésed is volt, akkor mindenképpen húzzatok gumit! Ezt is írja a betegtájékoztató.

A hasmesést követő közti vérzés miatt aztán duplán esélyes, hogy nem véd a bogyó!

2016. dec. 23. 20:43
 13/13 anonim ***** válasza:

Hiaba szeded megfeleloen a fogamzasgatlot, ha hanysz, hasmenesed van akar csak egy napig is, akkor mar nem ved 100%-osan.

Peteeresed fogamzasgatlo szedese alatt nincs jo esetben. Ha van, akkor nem ved.

Mivel volt hasmenesed ebben a honapban es nem akartok babat, en inkabb vedekeznek gumival is. Fo a biztonsag, minthogy utana idegeskedj, hogy mi a helyzet es esetleg teherbe ess, ha nem akarjatok.

2016. dec. 25. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!