Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hónapokig napi rendszerességgel szeretkezünk a párommal és valami furát látok a nemi szervemen mi lehet az? Bőv. Lent
Szemölcs, vagy herpesz?
Igen amúgy, orvosi eset. (szerintem első körben nem szedi le, hanem ad rá valamit)
Doki megnézi, hogy milyen fajta. (HPV és rák összefüggés miatt, ha ez mond valamit)
Aztán ad rá szert, vagy leszedést javasol.
Nyugi, általában ártalmatlan, de ellenőrizni kell.
Igen valószínű, hogy ez HPV (humán papillomavírus).
Nem tudom, hogy lány vagy-e vagy fiú (nem derült ki a kérdésből), de ha lány vagy, akkor azonnal nőgyógyász, mert sürgősen ki kell kezelni, mivel akár rák is lehet belőle, és a barátodat is küldd el bőrgyógyászhoz, hogy őt is kezeljék ki, mert különben újra megfertőzhetitek egymást, ha valamelyikőtök nincs kikezelve. Ha te vagy a fiú, akkor pedig ugyanez fordítva.
Nekem is volt HPV-m, igaz, nem szemölcsös, de én kúpot kaptam, ami nem használt, és miután visszamentem, valamilyen kapszulát írtak fel nekem is, meg a páromnak is. Meggyógyultunk, azóta nincs semmi bajom, de javasolták a HPV elleni védőoltást, ami akkor kb. 20.000,-/db volt, és ezt 3-szor kell beadni, mert ezzel meg lehet előzni a méhnyakrák kialakulását. Ez lehet, hogy neked sem ártana, ha te vagy a lány (ha a fiú vagy, említsd meg a barátnődnek, hogy ha orvoshoz megy, kérdezzen rá).
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!