Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikortól várható hasi ultrahang?

Mikortól várható hasi ultrahang?

Figyelt kérdés

Kb. 2 hete voltam hüvely ultrahangon, terhesség megállapítás miatt.

6 hetes 5 naposra becsülték kb. a korát.

És már láttak szívhangot is.

Holnap megyek újra orvoshoz, de most már a választott magánorvosomhoz, aki még nem vizsgált.

Mi várható ilyenkor, ha már kiderült maga a terhesség ténye, és kb. 8 hetes 5-6 naposan már hasi ultrahangot szoktak csinálni?

vagy még hüvelyit?

2016. dec. 22. 10:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Orvosfüggő.

Lehet ő is megvizsgál még egyszer hüvelyi ultrahanggal. Én 9 hetesen mentem először, akkor volt egyszer hüvelyi, onnantól pedig csak hasival vizsgált.

2016. dec. 22. 11:00
 2/7 anonim ***** válasza:
83%

Az én dokiaim soha nem csináltak hüvelyi UH-t. 5+3 hetesen voltam először, akkor is hasit csinált. Petezsákot látta, 3 hét múlva rendelt vissza. AZtán a 12. heti genetikai.

14 hetesen váltottam SZTK-sról magánra.

2016. dec. 22. 11:04
 3/7 anonim ***** válasza:
69%

Én itt hallottam először a hüvelyi uh-ról, pedig 2 gyerekem van! Úgyhogy ez orvos/kórház függő!

(A második babával 5 hét 5 naposan mentem először és akkor is hasi volt)

2016. dec. 22. 11:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

6 és 9 hetesen is hasival próbálkoztak, 6 hetesen semmi se látszott így hüvelyi lett, 9 hetesen meg a hasi is jó volt. A kisfiammal 6 és 9 hetesen is hüvelyi volt, egyszersem látszott hasin a baba.

12 hetesen már sose volt gond a hasival.

2016. dec. 22. 11:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az én orvosom a 12. héttől csinált hasit, előtte csak hüvelyit.
2016. dec. 22. 11:38
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Felénk (ahány orvost ismerek, mind így csinálja) a 12. héttől van hasi, előtte hüvelyi (hasival meg sem próbálják).
2016. dec. 22. 12:57
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak orvos-, kórház- és gépfüggő, hanem elhelyezkedésfüggő és anyai alkati faktorok (pl. : vastag hasfal) is befolyásolják.

Nekem még a 12.heti kombinálton is hüvelyire váltott a csúcsszuper géppel rendelkező, több díjjal kitüntetett szonográfus, mert az elülső falon tanyázó lepény folyton betakart, a gyerek elbújt alul a szeméremcsont alá és nem is ittam eleget, nem volt fullon a hólyag hogy kiemelje a méhet.

2016. dec. 22. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!