Lehet olyan h valaki eloszor lesz terhes de elveteti es nem lehet tobbe gyereke?
Bravo! Miért kellett az lepontozni, aki elvesztette a babáit és most terhes? Csak mondom, hogy vetélés miatti műtét technikailag pontosan ugyanaz, mint az abortusz, ugyanúgy tágítanak, ugyanúgy kaparnak. Csak vetéléskor nincs választásod, abortusznál meg van, de az, hogy ez kinek a döntése, azt nem kérdezi a természet később.
A megkeseredett öregasszonyos hozzászóláshoz meg annyit, hogy most már sokkal kíméletesebb az egész, mint 20-30-50 évvel ezelőtt volt. (Nyilván előfordulhatnak szövődmények, de nem gyakori.)
Nem vagyok abortuszpárti (nagyon nem!), de a rosszindulat és a hülyeség eléggé zavar.
3 as vagyok! Azok akik lepontoztak nem élték át amit én milyen elveszteni két gyereket és a műtétre várni, milyen érzés utána küzdeni a babáért! A két műtétem eredménye, hogy a méhszájam már most nyílik sajnos!!
De én nem kívánom azt amin én átmentem!! Kívánom mindenkinek egészséges babát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!