Hölgyek akik 19-20-21 évesen szültek, hogy bírtátok?
Nagyon konnyu, csak hosszu szulesem volt (22,5 ora elejetol a vegeig), de egy hangom nem volt kozben, ket fajas kozben aludtam is.
Parom nagyon tamogatott, mivel en meg masodeves egyetemista voltam, amikor becsuszott a babuci. O 2 evvel volt idosebb nalam, 22 volt, de le a kalappal elotte. Ezerszer tobbet megtett a csakadjaert, mint rengeteg 30-40 eves ferfi.
Ugyhogy nekem a parom segitsege miatt volt konnyu, egyedul biztos nehez lett volna.
20 évesen szültem, most egy hónapos a kislányom, a párom 29.
A kicsit nem terveztük, de egy percig sem jutott eszünkbe, hogy esetleg nem tartjuk meg. Párom teljes vállszélességgel mellettem volt, támogatott mindenben, az összes vizsgálaton ott volt, és szülésnél is. A kicsi az ő hercegnője.
Anyagilag semmi akadálya nem volt, páromnak vállalkozása van, ami szerencsére jól megy. Előtte én is dolgoztam, csak veszélyeztetett terhes lettem már az elején, mert a lepény fedte a méhszájat, és vérezgettem párszor ebből kifolyólag.
Most baba mellett tanulok, szüleim is sokat segítenek.
Nem bántam meg, szerintem ez a legjobb kor ha szülni szeretnél. Mondjuk én legkésőbb 25 évesen szerettem volna már szülni, mert nem tartom jónak ha valaki 30 felett tervez.
2 héttel szülés után már olyan voltam mint terhesség előtt, a hasam visszahúzódott, a gátvarrat sem fájt, mintha sosem varrtak volna.
Nektek is menni fog, ne aggódjatok!
Kellemes babavárást!
Ez a normális kor arra hogy az ember lánya az első gyerekét világra hozza. Nem 35-45 között..
A károgást hogy a gyerek majd tönkreteszi az életeteket meg miatta megrekedtek egy szinten, el kell felejteni mert egy nagy baromság! Én is ennyi idősen szültem, azóta 10 év telt el és semmivel de semmivel nem vagyok hátrébb a volt osztálytársaimhoz képest, csak nekem van 2 gyerekem!
Igen, ez az idealis kor, de ha ennyi idosen egy nonek nincs stabil parkapcsolata vagy csak egyszeruen meg nem akar gyereket akkor sem kell leszolni oket.
En 20 evesen szultem, igen, de nincs jogom leszolni azt, aki 30-40 (vagy tobb,mint 40, ilyet ismerek) vallalja be az elso vagy a masodik vagy a tizedik gyereket. Mindenkinek a maga dontese.
Elvarjatok, hogy minket ne szoljanak le, amiert a mai tarsadalmi normakhoz kepest mi koran szulunk, de ti ugyanugy leszoljatok ha valaki kesobb szul... ez nem erett viselkedes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!