Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek miért kezdett eldagadni...

Kinek miért kezdett eldagadni a lába 20-30 hetesen a magas vérnyomáson kívül?

Figyelt kérdés
Baj van a babóval, vagy a méhlepénnyel? A vérnyomás normális!
2010. máj. 2. 21:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Én vizesedtem a 20. héttől. Iszonyat módon eldagadtak a bokáim. A térdem és a bokám szinte ugyanolyan vastag volt.
2010. máj. 2. 21:27
 2/7 A kérdező kommentje:
És egészséges gyermeked született?
2010. máj. 2. 21:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is nagyon vizes voltam és mindig minden vizsgálat jó volt(vérnyomás,vizelet,véreredmények)!Végig minden rendben volt velem és a babával is!:)
2010. máj. 2. 21:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Betöltött 42 hétre egészséges kisfiam született. Ha "csak" simán vizesedsz, attól miért lenne a babának baja?
2010. máj. 2. 21:39
 5/7 anonim ***** válasza:

én is vizesedtem, de a vizelet + a vérnyomás teljesen rendben volt mindig. teljesen egészséges babám született hálistennek, 10/10 apgarral

ami fura volt, hogy nekem a szülés után kb 4 napig még vizesebb volt a lábam, mint előtte. szörnyen nézett ki, szinte eltozult, még a papucs is alig fért rá, aztán hirtelen kiment egyik napról a másikra

2010. máj. 3. 00:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Én is vizesedtem:-) A dagadás a súly miatt van meg én nyáron voltam terhes így az is rátett:-) Már csak mosolygok rajta:-) Ha oké minden és jó a vérnyomás, akkor semmi baj nem lesz. Szerintem minden kismama lába dagad:-) Nálam a hideg fürdő, borogatás, és pihentetés jött be.

Gy

2010. máj. 3. 10:34
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, így azért sokkal jobb a tudatomnak! :)
2010. máj. 3. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!