Nagyon fáj a fejem, lehet, hogy még is megjön?
Figyelt kérdés
A hétvégén + lett a terhességi tesztem, de a mai napon nagyon elkezdett fájni a fejem. Az utóbbi fél évben a menstruáció előtt mindig fájt a fejem. Nagyon félek, ne hogy megjöjjön... kérlek írjatok valami nyugtatót.2008. okt. 7. 11:22
1/5 anonim válasza:
Szia. A terhesség egyik tünete is lehet a fejfájás. Eleinte nekem is sokat fájt, a vérnyomásom a padlón volt, nekem a reggel, délben kávézás segített. Ne aggódj, gratulálok! 32 hetes kismama.
2/5 anonim válasza:
A fejfájás az első trimeszter egyik velejárója, úgyhogy most más okból fáj. :)
Boldog babavárást!
3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a gyors, bíztató válaszokat:-) Boldog babavárást Nektek is:-)
2008. okt. 7. 11:32
4/5 A kérdező kommentje:
A nagy örömben nem is kérdeztem meg, hogy mit tegyek a fejfájás ellen?
2008. okt. 7. 12:03
5/5 anonim válasza:
Nekem is fájt nagyon a fejem és engem is itt világosítottak fel, hogy terhesség jele is lehet. Ha fáj nekem az orvos Panadolt ajánlott, de ha kibírod inkább ne vegyél be gyógyszert én is csak megvettem, hogy legyen, de nem nyúlok hozzá csak ha nagyon muszály. 13 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!