Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Amikor megjön, végig nagyon...

Doruss kérdése:

Amikor megjön, végig nagyon fáj a fejem, és egyszerűen semmi gyógyszer nem hat, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Cataflamot szoktam bevenni amikor már tényleg nem bírom elviselni, az elvileg erős, de nem hat, pedig nem szoktam sok gyógyszert venni, mit tegyek? Egyébként sem akarok minden alkalommal gyógyszert bevenni. Tudtok valamit ajánlani gyógyszeren kívül?

14

2010. júl. 19. 16:17
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem menj el háziorvosodhoz. Szerintem a vér veszteség miatt fáj a fejed! Lehet hogy a vas pezsgőtabletta is segitene. A házidoki csináltathat egy labor alatta és meg is oldódik a probléma.

A cataflam tényleg nagyon erős,probáld meg nem enni mert hozzá szokhat a szervezeted! (24 vagyok)

2010. júl. 19. 16:29
 2/9 anonim ***** válasza:
sajnos bele esel abba a százalékba, akiknél így jelentkezik a menstruáció. Ez migrénes tünet. Próbáld meg, hogy cickafarkfű teát iszol a két menses között minden nap. Szóval van ilyen, de nem ártana elmenned egy gyerek nőgyógyászhoz.
2010. júl. 19. 16:31
 3/9 A kérdező kommentje:
Hát igazából nem hiszem, hogy a vérveszteség miatt lenne, mert nem rég kezdtem el menstruálni és nem jön sok vér, csak nagyon kevés. Amúgy azért sem akarok gyógyszert szedni mert én is attól félek, hogy hozzászokik a szervezetem.
2010. júl. 19. 16:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Én is voltam hasonló helyzetben pár évvel ezelőtt.Mielőtt megjött migrénes fejfájásom volt.Nekem azt mondta az orvos,hogy valószínűleg a hormonok miatt van.Én is cataflamot szedtem.Azt mondta az orvos szülés után elmúlik.Nekem tényleg elmúlt,bár szerintem te még fiatal vagy,talán ez neked is segíthet.
2010. júl. 19. 19:03
 5/9 anonim válasza:
igyal sok vizet nekem bejon
2010. júl. 19. 22:00
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha nagyon heves a fejfájás akkor neurologushoz kellene menni ők tudnak célzott kezelést adni.
2010. júl. 19. 23:44
 7/9 anonim ***** válasza:
A hátadban, válladban nem érzel izomfeszülést?
2010. júl. 20. 09:16
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, egyébként izomfeszülést nem érzek sehol, más nem fáj. Az a baj, hogy nem akarok mindig gyógyszert bevenni, esetleg egyszer-egyszer, ha nem bírom elviselni. Egyébként állítólag ezt ki lehet nőni, szóval reménykedem :)
2010. júl. 23. 14:40
 9/9 A kérdező kommentje:
Szerintem máris kinőttem, mert most hatodik napja van meg, és nem fájt a fejem. :)
2010. aug. 2. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!