A 12. hét körüli vizsgálatot mikor lehet elvégezni, hány mm crlm-nél?
Hogy választ is kapj a kérdésedre, ne csak kötekedést: 11. héten 4,1 cm a CRL, 12. héten 5,4, 13. héten 7,4.
Annyi hasznosat írtak neked eddig is, hogy ha ezeket a méreteket nem éri el a babód, akkor visszadátumoz a doki. Ez velem is megtörtént a 8. héten, egy hetet mínuszolt, mert 7 hetesnek feleltünk meg. Azért szokták egyébként leghamarabb 12. hétre ajánlani a genetikai vizsgálatot és nem rögtön a 11-re, hogy ne ott derüljön ki a vizsgálaton, hogy el vagytok számolva és nem 11, hanem csak 10 hetes vagy.
45-80 mm kozott ad realis eredmeny a kombinalt vizsgalatnal, ha erre gondolsz.
Nem butasag a kerdes, ha ettol kisebb a crl, akkor uj idopontot adnak a vizsgalatra, ha nagyobb, akkor mar nem veszik le a vert a kombinalthoz.
Nem hülyeség a kérdés, bár tény, hogy az ember magának úgysem tudja lemérni.
Ahhoz képest, hogy a 11. héttől lehet menni "hivatalosan", engem leszúrtak, hogy miért 11+4 naposan mentem (megjegyzem, ők adták az időpontot az előző heti uh leletem alapján, szóval nem én találtam ki), amikor "csak" 5 cm volt az ülőmagasság. A vizsgálatot el lehetett végezni, csak nagyon nehezen tudták lemérni, amit kellett.
A barátnőm 12+0 volt, 5,2 cm-rel, neki nem mondtak ilyesmit.
Az lemaradt, hogy betöltött 12. héttel ajánlott menni, nekem ezt mondták.
13-as
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!