14 hetes vagyok, fáj az együttlét. Miért és meddig fog tartani?
Figyelt kérdés
Azt olvasgattam, hogy a második trimrszterben visszajön a szexuális étvágy (eddig nem kivántam).
Most már szeretnék a férjemmel együtt lenni, de sajnos ha beteszi nagyon fáj a hüvelyem.
Ez mitől lehet? Mi segíthet? Ez azt jelenti, hogy terhességem alatt már nem is lesz jobb?
Tapasztalat?
2016. dec. 15. 09:38
1/9 anonim válasza:
Az én tapasztalatomnak nem fogsz örülni, végig így maradt. Szülés után viszont nyomtalanul eltűnt.
3/9 A kérdező kommentje:
Hm, ez nem túl bíztató! :( köszi a válaszokat!
2016. dec. 15. 10:04
4/9 anonim válasza:
nekem is fáj :( mi az "ajtón kopogtatós" módszert alkalmazzuk, vagyis nem teszi be mélyen, éppen csak "egy lépésre a bejárattól"
5/9 anonim válasza:
Csatlakozom. Mindkét terhességem alatt végig fájt, nem esett jól. Szülések után helyreállt.
6/9 anonim válasza:
Szint úgy, mi együtt sem vagyunk pozi tesztől! És ez terhrsség elöre haladtával nekem rosszabb lett! Még kupot is kaptam dokitól azt sem tudtam felrakni. Pedig benedvesítettem!
7/9 anonim válasza:
Konkrétan nincs tapasztalatom, teszt óta nem voltunk együtt 7 hetes vagyok, de inkább félek mint megijedek...
Olvastam róla, hogy azért lesz fájdalmas, mert vérbő a hüvely és így szűkebb a hely, ezért a fájdalom legtöbbször :S Ha apának nagy akkor peche van :)
8/9 anonim válasza:
Ha odafigyel a pasid, nem fog fájni. Nem kell tövig benyomni,mert akkor tényleg kellemetlen.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Bízom benne hogy jobb lesz. Ha nem, akkor nem.. csak a babánknak ne legyen semmi baja!! Érte bármit.
2016. dec. 16. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!