Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34 hetes vagyok, és napok óta...

34 hetes vagyok, és napok óta alig-alig mozog a babám, pedig eddig nagyon aktív volt. Lehet hogy azért, mert kevés a helye? Ugye nincs baj?

Figyelt kérdés
2008. okt. 7. 09:57
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Igen már elég kevés a helye,és egyre kevesebb lesz,úgyhogy egyre kevesebbet mozgolódik,azt viszont intenzíven fogod érezni.A szülés előjele lehet,hogy szinte egyáltalán nem lehet érezni a baby-t(ált. a szülés előtt 1-2 héttel).Az enyém is már eléggé lelassult.Jó egészséget a továbbiakban is!33 hetes kismami
2008. okt. 7. 10:03
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Szintén a 33. héten járok és néhány napja az én babóm mozgása is változott. Ami részben jó, mert jókat alszom éjszaka, részben meg nagyon hiányzik... Azt hiszem sokat nőtt most, inkább bökdös már mint mozog. Közel a cél szerintem ezért lehet :D
2008. okt. 7. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!