Azt olvastam, hogy a nap nagy részét átalusszák a babák. Ehhez képest az enyém folyamatosan mozgolódik. Ilyenkor álmában mocorog? 31 hetes vagyok.
Figyelt kérdés
Ezen kívül azon gondolkodtam, hogyha elvileg a baba "szól", ha kényelmetlenül ülök vagy fekszek neki, honnan tudom, hogy azért mocorog, mert kényelmetlen neki, vagy amúgy is éppen mocorogna?2008. okt. 7. 09:09
1/2 anonim válasza:
Szia. A babák álmukban is mocorognak. Az enyém is a nap nagy részében mocorog. Az én babám fejjel lefelé van már, és ha pl ülök, akkor beakasztja a bordáimba a lábát és megfeszíti magát, ha pedig oldalt fekszem, és nyomom, akkor olyan érzés,mintha böködné az oldalamat, ezekről a mozgásokról tudom, hogy nem tetszik neki valami, ha helyet változtatok abbahagyja. Általában ha reklamálnak, akkor az kissé fájdalmas mozgással teszik szerintem. Boldog babvárást! 32 hetes kismama.
2/2 anonim válasza:
Szerintem, ha kényelmetlen neki, akkor erősebben jelez, fáj. legalábbis én akkor vettem észre, mikor a tűzhely előtt álltam, valószínűleg megérezhette a meleget, és a vesémbe talpalt. Aztán egyszer nagyon hülye pózban aludtam, nyomhattam, szintén fájdalomra ébredtem. Az meg nagyon jó, ha sokat mocorog, mert azt jelenti, hogy fejlett az idegrendszere. Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!