Szeretnénk elmenni 4d-s uh-ra. Mikor a legjobb menni, amikor már a pofija is látszik és egy kicsit husis? Hol tudok nézni 4ds 27 hetes képeket? A II. ker, Bem utcában az Oxivit rendelőben milyen a 4d?
Szia.Szerintem már kérhetsz időpontot,mi 24hetesen voltunk,és látszott a pofija,persze mikor nem takarta el :)
Állandóan takargatta ezért nem is tudott a doki képet készíteni.Te már előrébb vagy ha 1-2héten belül kapsz időpontot az pont jó lesz :)Minden jót,boldog babavárást
36hetes kismama
Én a 27. héten voltam, a rendelőben azt az információt adták, hogy a legideálisabb 26-28 hét között.
Nekünk nagyon édin megmutatta magát és itt tudtuk meg, hogy kislány. Csodálatos élmény!
Én is 27 hetesen voltam, és nagyon tutin látszódott :)
Nekem is azt mondta a dokinéni, hogy ez a legideálisabb hét, mert később már annyira nem fér bele a képbe.
Nekem ez a hely szimpi: www.4dgenesis.hu
Üdv, 31 hetes kismami
Mi kerek 29 hetesen voltunk, akkor már nagyon szép volt a babánk. Kerek pofija volt, már akkor egyértelműen látszott, hogy a férjemre hasonlít, ugyanazok voltak a vonásai. Még szülés előtt vagyok, gondolom, hogy azóta is változott sokat, de én nem bántam meg, hogy vártunk a 4d-sel.
A karocskája és a lába már fodros volt, tényleg teljesen újszülött formája volt már akkor. Ezenkívül minden szervét megnézték, hogy működik-e rendesen.
Mi a 4dgenesis-ben voltunk, nagyon szimpatikus volt a szonográfus hölgy, kedvesek voltak és a rendelő is hangulatos volt. Több, mint egy órán keresztül tartott a vizsgálat, türelmesek voltak, mert a baba eleinte nagyon nem akarta megmutatni magát, de mindent megtettek, vártak, vizsgálgattak, etettek, itattak és nem ráztak le.
www.4dgenesis.hu nézd meg a honlapot, a galériában fotókat is találsz.
Egyébként megcáfolta a szonográfus azt az állítást, hogy lehet túl későn menni. Sőt, azt mondta, hogy ha a pofijára vagyunk kíváncsiak a babának, akkor a 25. hét előtt nem érdemes menni, de a harmincas hetekben még szebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!