Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szeretnénk elmenni 4d-s...

Szeretnénk elmenni 4d-s uh-ra. Mikor a legjobb menni, amikor már a pofija is látszik és egy kicsit husis? Hol tudok nézni 4ds 27 hetes képeket? A II. ker, Bem utcában az Oxivit rendelőben milyen a 4d?

Figyelt kérdés
Az apuka nem akarja látni "csontvázan". Én már nagyon kíváncsi vagyok. 25 hetes vagyok.
2008. okt. 7. 08:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia.Szerintem már kérhetsz időpontot,mi 24hetesen voltunk,és látszott a pofija,persze mikor nem takarta el :)

Állandóan takargatta ezért nem is tudott a doki képet készíteni.Te már előrébb vagy ha 1-2héten belül kapsz időpontot az pont jó lesz :)Minden jót,boldog babavárást

36hetes kismama

2008. okt. 7. 08:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én 28 hetes voltam, és gyönyörű kis pufi pofikája volt akkor már. Később nem nagyon érdemes, mert már túl nagy lesz, hogy rendesen lehessen látni. Boldog babavárást! 32 hetes kismama.
2008. okt. 7. 08:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi 22 hetesen voltunk,mivel már nagyon kiváncsi voltam,és sajnos ez egy kicsit korai volt.27-30 hetesen szerintem ideális.Szép babavárást.
2008. okt. 7. 08:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én a 27. héten voltam, a rendelőben azt az információt adták, hogy a legideálisabb 26-28 hét között.

Nekünk nagyon édin megmutatta magát és itt tudtuk meg, hogy kislány. Csodálatos élmény!

2008. okt. 7. 08:45
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is 27 hetesen voltam, és nagyon tutin látszódott :)

Nekem is azt mondta a dokinéni, hogy ez a legideálisabb hét, mert később már annyira nem fér bele a képbe.

Nekem ez a hely szimpi: www.4dgenesis.hu

Üdv, 31 hetes kismami

2008. okt. 7. 09:00
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi kerek 29 hetesen voltunk, akkor már nagyon szép volt a babánk. Kerek pofija volt, már akkor egyértelműen látszott, hogy a férjemre hasonlít, ugyanazok voltak a vonásai. Még szülés előtt vagyok, gondolom, hogy azóta is változott sokat, de én nem bántam meg, hogy vártunk a 4d-sel.

A karocskája és a lába már fodros volt, tényleg teljesen újszülött formája volt már akkor. Ezenkívül minden szervét megnézték, hogy működik-e rendesen.

Mi a 4dgenesis-ben voltunk, nagyon szimpatikus volt a szonográfus hölgy, kedvesek voltak és a rendelő is hangulatos volt. Több, mint egy órán keresztül tartott a vizsgálat, türelmesek voltak, mert a baba eleinte nagyon nem akarta megmutatni magát, de mindent megtettek, vártak, vizsgálgattak, etettek, itattak és nem ráztak le.

www.4dgenesis.hu nézd meg a honlapot, a galériában fotókat is találsz.

Egyébként megcáfolta a szonográfus azt az állítást, hogy lehet túl későn menni. Sőt, azt mondta, hogy ha a pofijára vagyunk kíváncsiak a babának, akkor a 25. hét előtt nem érdemes menni, de a harmincas hetekben még szebb lesz.

2008. okt. 7. 09:01
 7/7 anonim ***** válasza:

Itt megnézheted, nagyjából mit fogtok látni :)

[link]

2008. okt. 7. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!