Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segitenétek egy kis erőt...

Segitenétek egy kis erőt gyüjteni? 5+3hetes Kíváncsi vagyok hogy ki hogy élte meg a vizsgálatokat!

Figyelt kérdés

Túl vagyok a kezdeti nehézségeken és ma végre kértem időpontot. El sem hiszem hogy rávettem magam. 23 vagyok és eddig soha nem voltam nőgyogyásznál, soha nem volt semmilyen gondom. És mivel 8éve vagyok a párommal így fog.gátló sem kellett, mivel tudtunk vigyázni( amíg nem akartunk bababót).

Persze más dokitól is parázok úgyhogy ez a terhesség nagy kihívás lesz nekem.

Fél éve volt egy 7 hetes vetélésem valószínűleg, de annyira megviselt hogy hetekig csak dolgozni jártam, alíg ettem mégis rámjött 10 kg.

Így most nagyon félek, el sem hiszem hogy végre megmaradt és annyira erős a második csíkom mint az első.(fél éve alig volt látható a vérzés előtt).

2016. dec. 12. 18:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
88%

Elkepeszto, hogy mennyire magabiztosan irod a baromsagokat. Az teged miert nyugtat meg, hogy a nok tobb mint fele nem jar szuresre? Evente tobbszaz no hal meg Magyarorszagon ertelmetlenul mehnyakrakban.

En nem ertem, hogy miert varod, hogy mindenki megtapsoljon azert, mert vegre hajlando vagy elmenni ELETEDBEN ELOSZOR nogyogyaszhoz ugy, hogy amugy terveztetek a gyereket.

"Fel eve volt egy 7 hetes vetelesem VALOSZINULEG" Tervezitek a babat, nem jon meg, pozitiv a teszt, majd 3 hettel kesobb elkezd dolni beloled a ver es te nem mesz orvoshoz? Erre nem mentseg a nehez gyerekkor, ne haragudj.

2016. dec. 12. 18:58
 12/18 anonim ***** válasza:
71%

Nekem sokkal nehezebb gyerekkorom volt, te beledöglöttél volna! Mégis már 16 évesen mentem egyedül nőgyógyászhoz, mert tudtam, hogy fontos!

Ostoba vagy és felelőtlen! Szedd össze magad, mert életképtelen egyed ugyanilyet tud csak nevelni!

És honnan tudod, hogy ki nem jár rákszűrésre? Minden nőt megkérdeztél egyenként??? Buta, sötét liba!

2016. dec. 12. 19:04
 13/18 anonim ***** válasza:
54%

Én letojnám, felőlem nyugodtan megpusztulhatnál méhnyakrákban, sőt jobb lenne az ilyen igénytelen, primitív véglények nélkül a világ, DE azt szigorúan megtiltanám, hogy ilyen felelőtlen, ostoba emberek gyermeket vállaljanak. Elárulom, a kutyát nem érdekli, hogy neked milyen nyomorúságos gyerekkorod volt, akkor is lehetne annyi eszed, hogy 25 évente egyszer belenézetsz a pállott vaginádba.

De mivel te ilyen k**va okos vagy, hogy se orvos nem kell, se gyógyszer nem kell, számíthatsz rá, hogy ha meg is marad a gyereked, nem sokáig lesz nálad, mert a gyerekkel már nem csinálhatod meg, hogy nem viszed orvoshoz.

2016. dec. 12. 19:10
 14/18 anonim ***** válasza:
46%

23 vagyok és eddig soha nem voltam nőgyogyásznál, soha nem volt semmilyen gondom

Fél éve volt egy 7 hetes vetélésem

És voltam dokinál utána 1x de nem egyből.

Tehát nem igaz, hogy soha nem voltál, és szerinted a vetélés nem gond...

2016. dec. 12. 20:07
 15/18 anonim ***** válasza:
18%

És akkor tulajdonképpen mit is várnál tőlünk a baromságaid után?

Egyébként szerinted normális dolog 10 kilót hízni úgy, hogy alig eszel? Mert szerintem nem. Ilyenkor az emberek fogynak... Ennek nem lelki oka volt, azt biztosra veheted.

2016. dec. 12. 20:40
 16/18 anonim ***** válasza:
18%

Téged nem a nehéz gyerekkorod akadályoz, hanem a végtelen ostobaságod.

Évente járok rákszűrésre, az egyiken még tökéletes eredményem volt, a következőn már annál szarabb, pár hónappal később méhnyak műtét. Egy vérképből ez nem derült volna ki, de ha évekig nem megyek, akkor lehet, hogy nagyobb baj lett volna.

Hiába, a szaporodáshoz nem kell ész...

2016. dec. 12. 21:24
 17/18 anonim ***** válasza:
41%

Nehéz volt a gyerekkorod, ezért nem mész soha orvoshoz?

Ezt a szöveget szoktad mindig belökni? Anyukám, ne nevettess! :D Ez szar kifogás, inkább nőj fel! Másnak is nehéz volt megsúgom! ;)

23 éves vagy, terhes és tényleg ennyire életképtelen?

2016. dec. 13. 06:34
 18/18 anonim ***** válasza:
69%
Nekem 5 évesen volt egy balesetem, ami után össze kellett varrni a hüvelyem és a végbelem. KB negyed óráig magamnál voltak és semmi érzéstelenítés nem kaptam. Ember nem retteg jobban a nőgyógyászoktól mint én, de jártam évente szuresre és amikor bajom volt, akkor is mindig mentem, nem volt kérdés ez terhesen sem. A vetélés és hirtelen hízás pajzsmirigy problémára utalhat, ami újra vetélést okozhat, ezért kell minél előbb orvoshoz menned. És ezért kellett volna ezelőtt is orvoshoz menned. Egy vetélés nem játék.
2016. dec. 13. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!