Ha a fenyegető vetélés nem progeszteron hiány miatt van (vérkép alapján), akkor azért lehet, mert beteg lenne a baba?
Szia! Szerintem ezzel a vérvétellel ne várd meg a genetikai uh-t, csináltasd meg azonnal, hátha tényleg az a baj. Terhesség alatt is lehet, nincs összefüggés. (Egyes vélemények szerint automatikusan kéne nézni mindenkinél.)
És szerintem ragaszkodj hozzá, hogy legalább a 7. hét közepét megvárjátok a szívhanggal! Lehet, hogy most még nincs, de addigra igen.
Részvétem a történtekért.
Ma voltam dokinal.
Minden verzes ellenere tovabb nottunk:
6+4: 22mm petezsak 3mm embrio szivhanggal
Kedves kérdező! A 12. hétig kétszer véreztem. Nem sikerült az okokat beazonosítani, a babám növekedett közben úgyhogy kaptam hormonpótlást. A 12. héten ismét bevéreztem és mire kórházba értünk azt hittem, hogy már nincs velem. Mégis dobogott a szíve, növekedett is. Ott derült ki, hogy nem jó helyen van a méhlepény. Rajta a méhszájon és egy darabka letört belőle. Mégis velem maradt. Nagyon nehéz terhességem volt vele koraszüléssel, de él egészséges öt éves elmúlt. Nagyon akart élni és itt van velem.
A második terhességem ugyanúgy kezdődött mint az első, minden teljesen ugyanaz volt. Aztán teljesen hirtelen elveszítettem a 20. hétben úgy, hogy elméletileg egészséges volt és nem a méhlepény okozta addigra a gondot, hanem a méhszájam nyílt ki. De volt közben egy rossz AFPm. Két hétig vártunk utána egy másik vizsgálat eredményére, de közben eldöntöttem magamban, hogy nem szülhetem meg, ha baj van. Kiderült, hogy a vérvételi eredmények és a szívuh negatív, másnap mégis elment. Úgy gondolom, volt valami olyan baj, amely nem volt látható vagy nyilvánvaló, Ő érezte, hogy ha én arról tudnék, milyen döntést hoznék és megkímélt engem ettől. Áldott jó gyermek, akit mindig a szívemben fogok őrizni. Bízz a gyermekedben!!!! Ha mennie kell, semmi nem fogja sajnos visszatartani. Semmi. Abból kell kiindulni azonban, hogy nem lesz semmi baj és veled marad. Kitartás!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!