Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most aggódnom kellene, vagy...

Most aggódnom kellene, vagy megnyugodhatok?

Figyelt kérdés
Májusban volt egy missed ab.-om 9 hetes voltam.A mostani utolsó menstruációm elég érdekes volt.Augusztusban véreztem egy napot 11.-én, aztán úgyszint augusztusban rendesen megjött 19.-én és 24.-éig tartott.Utána augusztus 29.-től szeptember 6.-áig volt bő,néhol nyálkás és véres folyásom.09.29.-én csináltam egy tesztet ami negatív lett.Most 3 napja csináltam még egyet amin ugyan nem egyforma a két csík de igen határozott pozitív.Ma voltam nőgyógyásznál és hüvelyi ultrahanggal nem látott semmit.Egy hét múlva rendelt vissza.Tüneteim vannak...az előző terhességem is nagyon korán megéreztem még a menstruációm előtt tudtam hogy sikerült a baba.Tudom hogy ilyen kusza menstruáció miatt nem nagyon lehet kiszámolni a terhesség idejét, de kérlek titeket hogy válaszoljatok hogy szerintetek megközelitőleg mennyi idős terhes lehetek...?Megijeszttett az orvos, mert ezenkívül nem mondott semmit,csak hogy lehet túl korai a terhesség és még nem látni, vagy talán méhenkívüli terhesség.Kicsit bevagyok pánikolva az előző terhességem miatt.És ami még számomra nagyon aggasztó hogy néha elég intenzíven fáj a hasam alja.Előre is köszönöm a válaszokat.És elnézést a hosszú információ nyújtásért de úgy éreztem fontos ezekről beszámolnom a válaszok érdekében.
2008. okt. 7. 04:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Mint laikus nem tudok neked mit mondani. Csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy én amikor megcsináltam a tesztet és elmentem dokihoz azt jósolták, hogy 6 hetes a babám és azt is alig látták amikor megvizsgáltak. Lehet, hogy még el kell telnie több időnek. Ha a doki sem tud mondani semmit, akkor azért nézesd meg magad egy másik orvossal is. tymy
2008. okt. 7. 07:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszod.
2008. okt. 7. 07:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyugi! Elég korai terhesség még ez, ahogy számoltam. Pihenni sokat!!! Drukkolok!
2008. okt. 7. 08:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia!Nem akarok vészmadárkodni,de nekem is volt ilyen problémám(összevissza vérzés,pozitív teszt)a második UH-nál derült ki,hogy petefészekciszta.Sajnos nem csak a terhesség,hanem a ciszta;mióma;hormonzavar is tud tüneteket és pozitív tesztet produkálni.Szorítok neked,hogy ne így legyen!!!!
2008. okt. 7. 09:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2008. okt. 7. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!