A vetélésnek milyen jelei vannak az első hónapban?
Tény, hogy a vérzés nem normális, de sokan megússzák. Nem kaptál progeszteront? Mert az lehet, hogy segítene megtartani a terhességet.
Hányadik hétben vagy? (Az utolsó menstruáció 1. napjától számítva.) Láttak valamit uh-on?
Ó, az még nagyon pici! Lehet, hogy uh-n még nem is látszik, ha látszik, akkor is csak petezsák lesz. És abból még bármi lehet. :)
Nézd meg a hődet (reggel, bár nekem du. is működött), ha 37 körül van, és nem esett még le, akkor még valószínűleg megvan a baba.
Az orvos nem bizakodo mint kiderült ő mar multheten is latta a petezsakot es akkor is pont ekkira volt.
Ha elhalt a magzat milyen mutetre szamithatok
4 hetesen? Nem is látszik semmi!
Szerintem ne add fel!
Az 5. héten nem szokott műtét lenni, erősebb menstruációval kiürül. Csak akkor kell kórházba menni, ha extrém vérzés van. Meg ha elmúlt, vissza a dokihoz, hogy megnézze, kijött-e minden.
Én kivárnám a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!