Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek lehet e vetélés?...

Szerintetek lehet e vetélés? Vagy inkább RH összeférhetetlenség jele?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

8hKM vagyok.

Ma reggel barnazasom volt, amely atváltott pirosas verzesbe. Felhívtam az orvosom, be mentün k hozza a kórházba. A babára ránézett UHval, rendben volt, szep volt, volt szivhang is. Kaptam progeszteron gyógyszert, haza es agynyugalom. Mondta hogy vagy hormon probléma, vagy RH összeférhetetlenség, mivel én ARH- vagyok, - férjem pedig ARH+. Illetve azt mondta ha ismét verzek hívjam fel. Délután aludtam, most estére megint barnázok. Édesanyám azt mondta hogy várjunk. Ha holnap is verezni fogok akkor hívom.

Van valakinek hasonló tapasztalata? Mi lett a végkifejlet? Nagyon felek, hogy elvesztem a kicsit... próbálok nem stresszelni.

Köszönöm!

2016. dec. 9. 17:51
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Szia ismet elotted szolo. A verzes ellenere ma elo embriot lattunk. Csak ugy pulzalt a kis maszat. :-)
2016. dec. 13. 14:34
 22/23 A kérdező kommentje:

Gratulálok!!! :)

Boldog babavarast nektek is!!!

2016. dec. 13. 18:19
 23/23 anonim ***** válasza:
Koszi ugy legyen! De még mindig keteselyes.veled mizu?
2016. dec. 13. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!