Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek lehet e vetélés?...

Szerintetek lehet e vetélés? Vagy inkább RH összeférhetetlenség jele?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

8hKM vagyok.

Ma reggel barnazasom volt, amely atváltott pirosas verzesbe. Felhívtam az orvosom, be mentün k hozza a kórházba. A babára ránézett UHval, rendben volt, szep volt, volt szivhang is. Kaptam progeszteron gyógyszert, haza es agynyugalom. Mondta hogy vagy hormon probléma, vagy RH összeférhetetlenség, mivel én ARH- vagyok, - férjem pedig ARH+. Illetve azt mondta ha ismét verzek hívjam fel. Délután aludtam, most estére megint barnázok. Édesanyám azt mondta hogy várjunk. Ha holnap is verezni fogok akkor hívom.

Van valakinek hasonló tapasztalata? Mi lett a végkifejlet? Nagyon felek, hogy elvesztem a kicsit... próbálok nem stresszelni.

Köszönöm!

2016. dec. 9. 17:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
12. hétig barnáztam progi mellett.
2016. dec. 9. 20:09
 12/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen :) próbálok megnyugodni, hogy nem lesz semmi gond. Édesanyám es nagymamám is ugyanígy volt, mégis itt vagyunk.

Esetleg valami hasznos tanács? Mondta az orvos, hogy pihi és ugye a gyógyszer.

2016. dec. 9. 20:38
 13/23 anonim ***** válasza:

Mas tanacs nincs, pihi es gyogyszer mast nem tehetsz. Szoritok.

En 6 hetes kismama vagyok/voltam de barbazasbol mensi jellegu verzes lett dokim szerint elveteltem. :( Holnap megyek a korhazba ha kell eu kuret is lesz. Viszont h irjak pozitivat is az elozo 2 terhessegemben volt barnazas es egyikkel sem lett gond. ;)

2016. dec. 9. 21:50
 14/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szepen!!!
2016. dec. 9. 22:05
 15/23 A kérdező kommentje:
A progeszteron tabletta és a pihenés ugy látszik kezdi megtenni a hatását. Szinte eltűnt a barnázás, még enyhén látszik, de remélhetőleg holnapra teljesen elmúlik, hétfőn pedig irány vissza a doki. Köszönöm mindenkinek
2016. dec. 10. 17:11
 16/23 anonim ***** válasza:

Orulok h jobban vagy!

13-as vagyok es bar nem kerdezted de ugy tunik h jelenleg még nekem is megvan a terhesseg hiaba verzek mensiszeruen.

Utro, rutascorbin, magnezium es fekves. Kedden kontroll es remelem a legjobbakat.

Neked is szoritok!

2016. dec. 10. 17:45
 17/23 A kérdező kommentje:

Én is szorítok neked! Reméljük a legjobbakat! Én hétfőn délután megyek uhra. Utána becsekkolok!

Addig is, csak pozitívan!

2016. dec. 10. 22:44
 18/23 A kérdező kommentje:

Végeztem az orvosnál. Hála istennek minden rendben van, szépen növögetünk. :) valószínűleg "álmenstruació" volt a bibi, de a megelőzés érdekében a 12.hétig feküdni kell es progeszteront szedni, plusz magneziumot nyomatni, meg a c vitamint.

Kitartást mindenkinek, aki hasonló helyzetekkel küzd! Remelem az előttem szolonak is hasonlóan jó lett a végkifejlet.

Boldog babavárást!

2016. dec. 12. 17:56
 19/23 anonim ***** válasza:

Elotted szolo vagyok :) holnap reggel megyek dokihoz. Viszont en progi es fekves ellenere is verzek. Szoval barmi lehet.

Orulok h nalad minden ok!!

2016. dec. 12. 18:02
 20/23 A kérdező kommentje:
Minden rendben lesz! Pozitívan!!!
2016. dec. 13. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!