Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Iszonyúan ég a gyomrom. Mit...

Iszonyúan ég a gyomrom. Mit lehet a (tejen kívül, mert az nem jött be most) ez ellen tenni?

Figyelt kérdés
2008. okt. 6. 20:09
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Tudom, kicsit meglepő, de nekem pár korty alkohol szokott segíteni.

Ha iszok cickafarkfű teát, az is enyhíti a fájdalmat, mert emésztést segítő hatása van.

Ezenkívül még a gyógyszer (Qamatel)

Jobbulást kívánok! Tudom, milyen rossz, veled érzek.

2008. okt. 6. 20:32
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem minden héten más vált be.A legjobbak ezek voltak Kyr joghurt, kifli üresen, kétszersült,tejszelet,túró rudi
2008. okt. 6. 20:36
 3/9 anonim ***** válasza:

Rennie-t vehetsz be.

És ki kell tapasztalni, mi hat. VAn akinek a krumpli, vagy száraz keksz, puffasztott búza...

2008. okt. 6. 20:55
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem csak a Rennie segített, nagyon égett a gyomrom az utolsó 3 hónapban, és én is mindent kipróbáltam. De csak ez vált be.
2008. okt. 6. 21:03
 5/9 anonim ***** válasza:
Pattogatott kukorica, nekem bevállt. :)
2008. okt. 6. 22:16
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia! Rennie-t javaslom, legtöbbször beválik. Nekem szó szerint mindentől ég a gyomrom: ha eszem,. ha nem, ha vizet iszom, ha üdcsit stb...Amikor semmi nem használ, akkor iszom patikai szódabikarbónát, az minden esetben segít.

Minden jót! Egy 34 hetes pocis

2008. okt. 6. 23:46
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!!

Háztartási keksz!!

Pattogatott kukorica!!

És még egy: nyers uborkának a kisajtolt leve!! Lehet, hogy érdekes, de nekem bevált...

Állítólag amúgy azért ég a gyomrunk, mert már most nagy a babánk haja, és az "irritál" --> ahogy nagyanyáink magyarázzák!! :)

Jobbulást!!

32 heteske

2008. okt. 7. 07:00
 8/9 anonim ***** válasza:
kamillás tea keksszel.bár nekem annak idején az algopirin vált be de ezeket is fogyasztottam
2008. okt. 7. 07:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Salvus gyógyvíz.
2008. okt. 7. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!