22 hetes vagyok, fáj a torkom, lázam nincs. Mit vegyek be? Már teáztam is, de nem használ.
Figyelt kérdés
2008. okt. 6. 18:26
1/4 anonim válasza:
sós, langyos vízzel gargarizálj. nem kellemes ízű, de roppant hatékony. nekem gyógyszerész ajánlotta a patikában, de egyébként tudtommal Bioparoxot használhatsz finoman.
2/4 anonim válasza:
Szia! Igyál sok meleg, mézes teát. Én leginkább a vörös teát ajánlom. [link]
Én is ajánlom a sós vízes gargalizálást. Iszonyat rossz, de hatásos. Sőt a citrom is használ, ha nem bírod az ízét tegyél rá egy kis cukrot.
Én ezeket csináltam és használt - én most pénteken voltam így. Iszonyatosan fájt a torkom.
Jobbulást és jó egészséget Nektek.
5 hetes kismama
3/4 anonim válasza:
sós víztől hánytam!!
Egyébként hatásos .
Sinupret pasztilla, és csepp 1400 ft körül van, szedheted..én is azt szedem a cseppeket..direkt rá van írva, hogy terhesek szedhetik..
Ha semmi nem használ..én hiába teáztam két hétig!
A bioparoxot is lehet használni állítólag.
Írd be a google-be és kidobja a betegtájékoztatót..ott elolvashatod!
4/4 anonim válasza:
Rajtam 5-6 nap alatt ment át az egész. Sok meleg, mézes teát ittam, fokhagymás pirítóst ettem, feküdtem, és pihentem. Egyedül Sterimar orrsprayt használtam, semmi mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!