Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet sok stressz miatt...

Lehet sok stressz miatt koraszülött a babócám?

Figyelt kérdés
Nagyon igyekszem kizárni a családom okozta problémákat, de sajnos lépten-nyomon ezekbe ütközöm és ha nappal el is terelem róla a figyelmem, éjjel rémálmaim vannak. Mostanában egyre durvább az ottani helyzet és azóta a pocakom is egyre többször keményedik. Még csak 30 hetes vagyok és nem akarok ártani a babámnak, de néha legszivesebben kifutnék a világból. Egy szerencsém, hogy a férjem egy angyal. Mindenben segít és nagyon megértő. Sokszor éjszakákat virraszt át velem, pedig neki másnap dolgoznia kell. Nagyon félek, hogy baja lesz a babucinak. Amúgy minden rendben van vele, szépen le is van már fordulva és nagyon nagy baba, csak azért izgulok, hogy a kis tüdeje is megérjen, meg minden rendben legyen vele, elvégre nem véletlenül 9hónapig kéne bent lennie...
2008. okt. 6. 17:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy baratnomet ezert csaszaroztak meg egy ponappal elobb mert megerett a mehlepeny koran..A doktora szerint az idegeskedestol.Amit en olvastam idegeskedes eseten depresszios lehet a gyerek..Tudod te is jol evel jot nem teszel..De gondolom a dokid csinal ultrahangot es szolt volna hogy mennyire erett a mehlepeny..Lehet tudna valami nyuhtatot is adni..de gondold azt hogy a te babadnak semmi baja nem lehet es nehogy most ezen is idegeskedj!Hanyan vagyunk terhesek akik idegeskedunk es egeszseges babat szulunk..
2008. okt. 6. 17:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Ajánlanám a hova nevü gyógynövényes nyugtatót,meg a sedatif pc nevü homeopátiás nyugtatót.Én szedtem mind a kettőt,mert a munkám miatt elég rosz volt a terhességem,hamarabb szültem (37 hétre)de nagyon sokat segített hogy szedtem ezeket.És legfőkébb nyugodj meg.6 hós a babám.
2008. okt. 6. 21:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, a sok stressz hatására elindulhat hamarabb a baba. Próbálj megnyugodni, kikapcsolódni valahogy.
2008. okt. 6. 22:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat és a biztatást! Nagyon igyekszek tényleg! Most épp babaruha-kötéssel próbálom lefoglalni magam, közben pedig dvd-zek... igazából nappal már könnyebb, csak még a rémálmok nem szűntek meg. Remélem azon is hamar túlleszünk... Tényleg köszi a biztatást! :)
2008. okt. 7. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!