Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap teszteltem egy pozitíva...

Tegnap teszteltem egy pozitívat. Szedem az elevitet. Mit szedjek még? Jövőhéten megyek dokihoz, addig elég az elevit és majd mond valamit?

Figyelt kérdés
2008. okt. 6. 16:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Bőven elég az elevit. Én csak később kezdtem el szedni, mint ahogy megtudtam. Most 18 hetesek vagyunk.
2008. okt. 6. 16:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az elevit bőven jó+folsavat ajánlott szedni még a terhesség elején.
2008. okt. 6. 16:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem Elevitet és folsavat ajánlottak.
2008. okt. 6. 18:16
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is Elevitet szedek de nekem a védőnő azt mondta hogy ezt a gyógyszert külföldön készítették nincs benne a jód és Magyarország 80%-a jódszegény területen él. A jódhiány is rengeteg betegséget okoz még a magzatnál is.

Nem tablettában szedem hanem természetes víz formában, neve a Jódaqua és gyógynövényboltban lehet kapni 1290 Ft és 3-5 hónapra ia elég.

14 hetes kismama

2008. okt. 6. 19:09
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Elég az Elevit, a dokid sem fog mást ajánlani.

majd ha mész vérvételre, akkor kiderül kell-e mást szedned, de addig elég az Elevit.

2008. okt. 6. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!