Szerintetek mennyire igaz, hogy van hasonlóság anya és lánya terhességének lefolyásában?
Semennyire.
Annyira van hasonlosag mint a szomszedasszonyeval.
Semennyire sem igaz.
Hárman vagyunk testvérek, anyukámnak mindhárom terhessége és szülése komplikáció mentesen zajlott.
Én viszont szinte az egész terhességemet végig hánytam, pánikbeteg lettem és még toxémiás is lettem. Anyukám mindhármunkat természetesen szülte, nekem császárom volt.
Szóval bár anyukám 3 gyereket szült, mégse volt neki egyik terhessége sem olyan problémás, mint nekem ez az egy.
Nálunk nincs azonosság. Az első neki könnyű terhesség majd farfekvéses rövid szülés volt, nekem viszonylag nehéz terhesség, nehéz, hosszú szülés.
A második neki nehéz terhesség, koraszüléssel, nekem könnyű terhesség, könnyű szülés.
A harmadik neki könnyű terhesség, elhúzódó szülés. Nekem problémás terhesség, villámgyors szülés.
Ha megnézed, akkor láthatod, hogy nem volt két egyforma terhesség. Pedig a nemek sorrendje azonos: fiú lány lány
Elméletben azt gondolnám, hogy lehet, genetikai okok miatt.
Viszont nálunk nem volt, anyukám nem volt hányós, én igen, ő nem vizesedett, én nagyon, ő természetesen szült minket, nekem végül sürgősségi császár lett.
Egyikünk sem hízott sokat, ez mondjuk közös, illetve mindegyikünknek elég teje volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!