Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma voltam a 18 hetes genetikai...

Ma voltam a 18 hetes genetikai UH-n. A doki a leletre alig írt vmit. Jól van ez így?

Figyelt kérdés
Gyakorlatilag csak a BPD (45)-t, HC (152)-t, AC (143)-t és FL (28) méreteket írta rá + megfelelő növekedés és nagyság. A többit csak megnézte, de nem diktálta le, vagy mi történhetett? Úgy tűnt, elég sokat nézelődött. Most nem igazán vagyok nyugodt, hogy a babán minden fontosat megvizsgált-e.
2008. okt. 6. 16:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez ennyi itt nálunk is..többünknek láttam..

Igazán ilyenkor azt kéne részletesen, hosszan ,adatokkal alátámasztva leírni, ha lenne valami eltérés. Ezért örülhetsz, hogy nincsen ilyen felsorolás!

:)

A mért adatok, pedig jók...kb 17 hét 3 nap-nak felel meg..

Tök jó így tovább!!

2008. okt. 6. 16:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, megnyugodtam! :)
2008. okt. 6. 16:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Nálunk is csak ennyit írt, bár oda volt még írva, hogy mi a helyzet a szívvel, vesével, végtagokkal, hasfallal és gerinccel.
2008. okt. 6. 16:13
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát ez az! Nálam semmi egyéb info nem szerepel a papíron, és ezért nem tudom, hogy megnézte-e egyáltalán a többit.
2008. okt. 6. 18:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia! Ne izgulj, biztosan megnézte. És szólt volna, szereplene a leleteden, ha bármi eltérés lenne. Én a terhességem során azt tapasztaltam, hogy ha keveset írnak, akkor minden OK, ha regény, akkor valami probléma van. Arról pedig kötelessége tájékoztatni, mint ahogy alaposan megvizsgálni.

Szóval nyugi, nekem is csak ennyi adat szerepelt, de minden rendben.

2008. okt. 6. 18:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Az 18.heti gen.uh-os papírom tele volt írva.méhlepény helyzete,magzatvíz mennyisége,köldözsinórban látható erek száma,szívműködés.Utána leírta,h ép koponya,norm.agy,szabályos arc.A szív,a gerinc,gyomor,hólyag has mellkas vese illetve a végtagok állapotát,meglétét.Ezután jöttek a BPD,HC,AC,FL.Majd a számított terh.kor és a becsült súly.És még képet is kaptunk.Igaz,én "fizetős uh-on voltam,de a nyugalmam és a baba egészsége bőven megérte a 10ezer ft-ot.A bar.nőmnek is el kellett mennie privát alapon,mert a kórházban 3-5 perc alatt végeztek,hplott ez kb.15 perces vizsgálat.Fontos és sorsdöntő!Én a helyedben nem elégednék meg!4 és fél hós baba anyukája
2008. okt. 7. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!