Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj, ha már a 19 héten vagyunk...

Baj, ha már a 19 héten vagyunk, és nagyon ritkán épp hogy csak érzek valamit, és mégcsak nemis vagyok biztos abban, hogy az a baba?

Figyelt kérdés
Olyan cikinek érzem, hogy már a második gyerekemet várom, és az elsőnél is úgy jártam, hogy először csak a 20 héten éreztem. Most talán már jobban figyelgettem, és tegnap úgy tünt este, hogy őt érzem, de mára megint elbizonytalanodtam. Hallottam olyat, hogy valaki már a 14-15 héten érzi a baba mozgását. Miért lehet ez? Lehet köze ahhoz, hogy hátrahajló a méhem? Vagy egyszerűen csak jobban oda kellene figyelnem?
2008. okt. 6. 15:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy baj! :) Én már 20 hetes is elmúltam, mire bátran ki mertem jelenteni, hogy "na igen, ez már tényleg ő". És egyáltalán nem ciki, sokan járnak ugyanebben a cipőben. 1-2 hét és már sokkal biztosabban fogod érezni.
2008. okt. 6. 15:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Az lehet az oka, hogy vastagabb a hasfalad, vagy elől tapad a lepény,esetleg kicsit több a magzatvíz, de ne aggódj, maj érzed..

Kicsit próbálj meg figyelni, ha bal oldaladra fekszel talán közvetlenebben tudod eldönteni, hogy a baba mozog-e, vagy nem.

Szóval, ha észlelsz mozgást, vagy valamit, feküdj le, hogy el tudd dönteni..

Én is korán éreztem kb a 16. héten , amikor biztos voltam benne, de nekem nagyon vékony a hasfalam és elég kicsi a medencém ez miatt volt.

2008. okt. 6. 15:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

szia.

én is csak a 19.héten kezdtem érezni..és először nem is voltam benne biztos,hogy ŐT érzem:)mostanra kezdem tudni, hogy Ő az:)/21.hetes vagyok../

mindenki más, van aki előbb érzi, van aki később..biztos függ a testfelépítésünktől is:)

boldog figyelést:)

2008. okt. 6. 15:42
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Egyáltalában nem ciki. Én is a második gyermekemet várom, 20. hetet töltöttem be szombaton, de még nem érzem. Nagyon ritkán van egy picike remegésszerű valami, amiről azt gondolom, hogy talán ő, de még várakozunk! :(

Nekem azt mondta a doki, hogy ez azért van, mert vastag a hasfalam, 87 kg vagyok.

Remélem mielőbb érezni fogjuk.

Sok boldogságot! :)

2008. okt. 6. 16:13
 5/6 A kérdező kommentje:
Kezdek megnyugodni :-)
2008. okt. 6. 16:45
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
nem értem,hogy mi lehet ciki abban,hogy nem érzed a baba mozgását? ciki az,ha 10 ember előtt hasra esel! :) majd fogod érezni,nyugi,ha eljön az ideje! boldog babavárást!
2008. okt. 6. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!