Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mért van az, h csak akkor...

Mért van az, h csak akkor érzem a babámat, ha hanyatt fekszem? Bár akkor is csak alig. Mégcsak 19 hetes vagyok, elsö baba, lehethogy azért?

Figyelt kérdés
de elvileg oldalt fekve,meg ülve is kéne érezni nem?
2009. aug. 5. 19:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Leírtad magad is a választ. Azért nem érzed, mert még pici (én az első babánál a 20. héten éreztem először) és mert első baba és nem tudod, hogy mit kell érezzél. Fog ő még jó nagyokat rúgni ha megerősödik, ne félj!
2009. aug. 5. 19:34
 2/4 anonim ***** válasza:
még nagyon korai, néhány hét múlva már picit erősebben fogod érezni, utána pedig hajjajj....:-)
2009. aug. 5. 20:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia! Én ülve kb. a 27-28. héten éreztem először, minden rezdülését a 30.hét után érzem. Ne aggódj, még nagyon picike, tényleg majd el jön az idő, amikor pici pihit kérsz tőle...

Nekem már napok óta az ülés nem megy, mert rögtön feszíti a bordámat.

32hetes pocis

2009. aug. 5. 22:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Azért, mert első, azért, mert még pici. Úgy a 20-24 hét között meglátod, vagyis megérzed, hogy egyre erősebben fogod érezni, sőt ha éjjel aktívabb netán aludni sem nagyon fogsz tudni tőle. Egyébként háton ne feküdj, mert a méhed a súlya miatt nyomja az egyik fő artériát és ezáltal kevesebb oxigén jut neked is és a babádnak is. Csak oldalt, és főleg a bal oldalt javasolják. Jó babavárást!
2009. aug. 5. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!