Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megnéznétek légyszi a tesztem?...

Megnéznétek légyszi a tesztem? Csak én látom úgy mintha egy halvány pozi lenne ott?

Figyelt kérdés

5napja késik! csináltam tegnap egy tesztet,ahogy megcsinaltam vártam pármásod percet láttam negatív,de elraktam a tesztet hogy megmutassam a férjemnek hogy negatív! ma ahogy elővettem a szívem úgy vert hogy azt hittem kiesik amikor megláttam hogy van ott valami!! vagy csak szellem csík?😕😕

[link]

2016. dec. 1. 19:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Figyelj en azt mondom vedd negativnak. Aztan vague pozitivan csalòdsz, vagy nem koppansz tul nagyot. Ezen a kepen mar latom, de sztem nem pozi igy Idontul foleg nem.:(
2016. dec. 1. 20:34
 12/20 A kérdező kommentje:
😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢
2016. dec. 1. 20:37
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben vennék egy másik fajta tesztet és reggeli elsőből megcsinálnám. És ha babát szeretnénk ki kell tudni várni az 5 percet. Illetve 10 percen belül ha kijön az pozi, mert száradni kb utána kezd. Nem piszkálódni akarok, de én amióta babát akarok minden negatív tesztemet percről percre bámultam hátha mégis...soha nem dobtam el csalódva 5 perc alatt. és soha nem jelent meg száradási csík a 7 évem alatt :)
2016. dec. 2. 04:53
 14/20 anonim ***** válasza:
Tesztelj reggeli első pisibol. Ezt negativnak látom en is. :/
2016. dec. 2. 04:56
 15/20 anonim ***** válasza:

szerintem negatív. ha pozitív lenne nem állna ennyire egymástól messze a kettő.

A gyógyszertárban vegyél és csináld újra.

2016. dec. 2. 14:57
 16/20 anonim ***** válasza:
Ne keseredj el. Vegyel masikat. Tesztelsz ujra?:)
2016. dec. 2. 14:59
 17/20 A kérdező kommentje:
holnap reggel első vizeletből csinálok
2016. dec. 2. 20:52
 18/20 anonim ***** válasza:

1# vagyok.

Drukkolok. En is holnap tesztelek, ha addig nem jon meg, mert elegge mensis fajdalmaim vannak

2016. dec. 2. 20:59
 19/20 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan,ilyen volt most 13 hetes kismami vagyok :) szoritok
2016. dec. 17. 13:51
 20/20 anonim ***** válasza:
Mi lett?
2016. dec. 17. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!