Szerintetek hihetek ennek, hogy ez pozitív?
ma vagyok a 13. dpo-n holnapra nem várom. 3 napja görcsölök. Nem kéne ilyenkor már erősebbnek lennie a tesztnek? 10es érzékenységű walentin teszt.
Nekem ilyen volt a tesztem a nem várt napján. Es mint kiderült terhes voltam. Sokkal halvanyabb mint a tied. Csak ha nagyon szugeralsz akkor látod. 😕 na de mind1 . Ez tudom nem vigasz szamodra.
Uj honap uj remény. :) azt olvasgattam itt ha aktus után gyertya allasba vagod magad akkor az is segít. Bár en sose hasznaltam ilyen modszereket. :D de hatha az segít. :)
ne add fel, mi 5 évig próbálkoztunk, kétszer vetéltem műszeresen fejezték, be. még 1 év teljes kivizsgálás kezelés,azt hogy mit éreztem nem tudom neked ide leírni, nem tudom a csalódottságomat megfogalmazni.
De most vagyok 21 hetes kismami, és rettentően féltem a babám de olyan boldog is vagyok mikor érzem mozogni. azt élem meg, mintha ez nem is velem történne, ennyi év után.
kitartást. nagyon sajnálom, de hidd el hozzátok is jön a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!