Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért vagyok ennyire agresszív?

Miért vagyok ennyire agresszív?

Figyelt kérdés
8. hónap végén járó kismama vagyok, és ma olyat produkáltam, amit még eddig soha. Összevesztem a buszon 2 öregasszonnyal. Szálltam volna le, ők nem várták meg, míg leszállok, simán felszálltak, majdnem fellöktek. Alapjában véve elég jól tűröm az ilyen dolgokat, de most kinyílt a bicska a zsebemben, és beszóltam a nyugdíjasoknak, hogy mi lenne ha megvárnák, amíg leszállok. Persze nekik állt feljebb, én meg nem hagytam magam. Most meg nem győzök szégyenkezni, még soha nem viselkedtem így.
2008. okt. 6. 14:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Alapjában véve igazad van, az ilyesmi a nem terheseket is felidegesíti, de a Te állapotodban ez szinte normális.

Nincs miért szégyenkezned!

2008. okt. 6. 14:31
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond ezzel,valószínű feltámadt benned a gyermekét védelmező anyatigris.Mert ugye ha fellöknek,baja eshet a babának.Teljesen jogos a felháborodásod,az öregasszonyokkal sokmindenkinek meggyűlt már a baja.Ilyen öregen is jó erőben vannak ha fel kell tolakodniuk a buszra.
2008. okt. 6. 14:32
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne aggaszt magad emiatt. Nap mint megélek hasonlót, van, mikor lenyelem, van, mikor nem. Néha a villamoson rendesen "ellenfélként" kezelnek, nehogy nekik kelljen átadniuk a helyet. szerencsére azért vannak még normális, udvarias emberek, nem vagyok rájuk szorulva, és nem is fogadnám el csak azért sem. Ne törődj velük. A terhesség amúgy is kissé ingerlékennyé tesz. meg lesz/van elég bajod ezen kívül.
2008. okt. 6. 14:45
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A hormonok miatt. Most változik benned minden, hol agresszívan fogsz reagálni a dolgokra, hol meg egyből elpityeredsz. De ez el fog múlni, nyugi!
2008. okt. 6. 14:46
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem egyáltalán nincs okod szégyenkezni! Én is kikértem volna magamnak a szitut, bárki legyen is az, aki felszáll. Alapjában véve azt vallom, hogy tiszteljük az időseket, de ami sok, az sok. Jól tedded, hogy hangot adtál a nemtetszésednek abszolút!! Vigyázz Magadra! 37 hetes kismama
2008. okt. 6. 14:49
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sincs okod szégyenkezni, ezek az öregasszonyok igen agresszívak mikor a buszon/villamoson a szabad helyekre pályáznak még akkor is ha tömve van a busz!! Én is ezt tettem volna, hiszen lehetett volna bennük némi tapintat az állapotodat illetőleg, hogy nem öklelnek fel! Meg amúgy is! Szóval nincs ezzel gond!
2008. okt. 6. 15:05
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2008. okt. 6. 15:13
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem se aggódj, ez teljesen normális. Én mondjuk egyébként is könnyen felidegesítem magam a logikátlan és értetlen viselkedéseken, de még harapósabb vagyok, amióta nagy a pocakom. És szinte csak tömegközlekedésen, sehol máshol nem.

Nem a saját kényelmem hiánya idegesít általában, nem is az üres helyekre pályázok, mert bírok állni és általában nem utazom olyan sokat, hogy igényeljem az ülést. A babámat és ezzel együtt magamat viszont most nagyon féltem és zavar az, hogy nem mindenkinek egyértelmű az, hogy egy terhes nőt nem kellene bökdösni, lökdösni és hozzányomni az ablakhoz. Egy nagyon forgalmas megálló van közel a lakáshoz és minden további nélkül elsodor a tömeg, ha esetleg a sofőr úgy áll meg, hogy én vagyok az első az ajtónál. Én már egyenesen félek tőlük, mert kétszer belekönyököltek már így a hasamba, egyszer pedig úgy meglöktek oldalról, hogy elveszítettem az egyensúlyomat és utolsó pillanatban sikerült csak megkapaszkodnom, hogy ne essek hátra. Már-már kezd tömegközlekedés fóbiám lenni, így rászánok plusz tíz percet és elsétálok egy korábbi megállóhoz, ahol kulturáltan és veszélymentesen léphetek fel...

Az öregekkel egyébként nincs bajom, de tényleg csodálatos, hogy némelyik szinte menni sem bír, a 15 kilóval megrakott kerekes szatyrával viszont minden további nélkül tör magának utat a legnagyobb tömegben is, ha kell és hihetetlen sebességgel, lábakat és cipőket nem kímélve. Egyébként három éve a csepeli héven elkaptam két nénike beszélgetését, az egyik arról számolt be, hogy ő minden csekket külön visz el a postára, méghozzá beutazik vele a 9. kerületbe, valamint bevásárolni sem a csepeli piacra jár, hanem a lehel piacra. Igaz, hogy ezzel nem spórol, de az utazás ingyen van és így ha a reggeli csúcsban megy, amikor sok a diák és dolgozó, akkor akár délig is eltart neki amíg hazaér és ezzel is elment egy fél nap. Amikor pedig nincs mit vásárolni, befizetni, akkor az sztk-ba szokott menni, egyik nap szemészet, másik nap fül-orr gégészet, és így tovább. Megemlítette, hogy ráér, hiszen főznie úgysem kell, mert az önkormányzattól hozzák neki minden nap az ebédet fél egyre, csak arra kell odafigyelnie, hogy akkora hazaérjen.

Érdekes egy hozzáállás és dühítő is, de talán mi is ilyenek leszünk...

2008. okt. 6. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!