Mennyibe kerül egy sima 2D-s fénykép a babáról a kórházakban?
Szia!
Sajnos a legtöbb kórházban nem adnak. Vagyis én még nem hallottam olyanról, ahol igen...
Nálunk pl a kórházi UHn még a babát sem mutatják meg, mivel "ez egy vizsgálat, kérem, nem babamozi.."
Pffff.... Sajnos ez van. Persze lehet, hogy te olyan kórházhoz tartozol, ahol mások a körülmények.
Én 2dset és 4dset + DVDt 13 000-árt kaptam, magán úton. Szerintem érdemes rá beruházni, de én a helyedben még várnék vele 2 hót, mert akkor már látszik a pofija is:-DD
Boldog babavárást!
A kórházakban a legtöbb helyen ingyen van az UH, és 1 kép is. Viszont hallottam már olyanról, hogy csekken 300-500-700-1000 Ft-ot előre be kellett fizetnie a kismamának, ha szeretett volna képet hazavinni.
Én magándokihoz járok, 10 E-et fizetek neki, de megvizsgál, 10-15 perces az UH, és egy csomó képet ment CD-re.
Ahol kérnek érte pénzt, ott 500 és 1000 forint között van, de néhány kórházban egyet ingyen adnak. A magánrendeléseken pedig többet is adnak, persze ott már fizetsz a rendelésért, bőven kifizeted a képek árát, csak más címszó alatt.
Mindenesetre legyen nálad pénz, de ne készülj többezres tételre. Ugyanakkor szerintem nem is szabad kihagyni, mi minden alkalommal kértünk egyet, mert bár más alig látott azokon a képeken valamit, nekünk a férjemmel az egész világ volt.
4D-sre én csak kerek 29 hetesen mentem el, mert tény, hogy fiatalabb korban több minden látszik a képen, de minél közelebb vagy a szüléshez annál babásabb a baba, a kisfiamnak akkor már nagyon gömbölyű pocija volt és a lábai és a karjai is formásak voltak.
Ha Pesten keresel rendelőt, akkor a www.4dgenesis.hu oldalt nézd meg, nagyon aranyosak, precízek, én több mint egy órát bent voltam, tehát nem kapkodják el a dolgot. Ami még nekem fontos volt, hogy nem csak a mozizásra hajtottak rá, hanem a babának minden lehetséges porcikáját megvizsgálták, sőt, még az én veséimet is a végén grátiszban.
Szia!
Győrben 500 Ft-ot kell előre befizetni csekken!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!