Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet hogy terhes vagyok? 17/L

Lehet hogy terhes vagyok? 17/L

Figyelt kérdés
Hormonmentes fogamzasgatlot hasznalok (nem szabad hormonos fogamzasgatlot szednem egeszsegugyi okok miatt) es 3 honappal ezelott voltam utoljara egyutt a baratommal. Egy hettel azutan ha jol emlekszem rosszul voltam, de pont utana kaptam egy virust ugyhogy betudtam annak. A menstruaciom sem maradt el, viszont edesanyam mikor teherhes volt neki ugyanugy megjott. A melleim es a hasam is latszolagosan nott, es a hasfalam kemeny. Neha szokott hanyingerem lenni es gyakram jarok pisilni.

2016. nov. 28. 20:17
1 2
 11/13 H_Vivien ***** válasza:
A kisfiam is látszott már nagyon korán, csak nem 6 hetesen. Nincs 2 egyforma terhesség és minden nőnél máshogy jelentkeznek a tünetek. Vagy nem jelentkeznek. Ennyi. Nem lehet konkrét véleményt mondani ezügyben, konkrétat csak a teszt, de leginkább az orvos tud. Véleményt lehet mondani illetve saját tapasztalatot, de mást nem.
2016. nov. 29. 08:50
 12/13 anonim ***** válasza:
30%
8 hetesen és az első Trimeszterben max a PUFFADÁS látszik!
2016. nov. 29. 08:50
 13/13 anonim ***** válasza:

Puffadás vagy sem, akkor is látszik nekem is, 10 hetesen, első baba.

Tesztelj egyet kérdező.

Csak remélni tudom, hogy nem Pharmatex a hormonmentes fog. gátló, hanem gumi.

2016. nov. 29. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!