Lehet hogy terhes vagyok? 17/L
Figyelt kérdés
Hormonmentes fogamzasgatlot hasznalok (nem szabad hormonos fogamzasgatlot szednem egeszsegugyi okok miatt) es 3 honappal ezelott voltam utoljara egyutt a baratommal. Egy hettel azutan ha jol emlekszem rosszul voltam, de pont utana kaptam egy virust ugyhogy betudtam annak. A menstruaciom sem maradt el, viszont edesanyam mikor teherhes volt neki ugyanugy megjott. A melleim es a hasam is latszolagosan nott, es a hasfalam kemeny. Neha szokott hanyingerem lenni es gyakram jarok pisilni.2016. nov. 28. 20:17
11/13 H_Vivien 

válasza:

A kisfiam is látszott már nagyon korán, csak nem 6 hetesen. Nincs 2 egyforma terhesség és minden nőnél máshogy jelentkeznek a tünetek. Vagy nem jelentkeznek. Ennyi. Nem lehet konkrét véleményt mondani ezügyben, konkrétat csak a teszt, de leginkább az orvos tud. Véleményt lehet mondani illetve saját tapasztalatot, de mást nem.
12/13 anonim 

válasza:

8 hetesen és az első Trimeszterben max a PUFFADÁS látszik!
13/13 anonim 

válasza:

Puffadás vagy sem, akkor is látszik nekem is, 10 hetesen, első baba.
Tesztelj egyet kérdező.
Csak remélni tudom, hogy nem Pharmatex a hormonmentes fog. gátló, hanem gumi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!