Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
1-2 hete lefekudtem a baratommal ,ahogyan tegnap is. Tegnap nem hasznaltunk gumit, reggel tortent felkeles utan.. folyamatos hanyingerem van, es az etvagyam is nagyobb lett.. (ez szerintem az 1-2hetestol vannak) Feher folyasom van ,es ennyi az egesz, mas jel nincs.. Szerintetek lehetek terhes ? 15eves vagyok , negativ valaszok johetnek ,mert tudom ,hogy meg en magam is gyerek vagyok ehez. De ha a baratom ,aki 16eves azt mondja hogy tartsuk meg ,akkor megtartom. Ha azt mondja hogy vetessem el ,akkor el fogom vetetni.2016. nov. 27. 19:33
1/5 A kérdező kommentje:
November 19*en fekudtem le vele
2016. nov. 27. 19:34
2/5 anonim válasza:
Nem hinném hogy terhes vagy benyeltél valami bacit esetleg attól lehetsz beteg de 15 évesen sex és ha ha terhes lennél megtartanád uram isten te még gyerek vagy
3/5 anonim válasza:
Ha teherbe is estél 1-2 hete, még akkor sem lenne hányingered, ez nem így működik.
De nem lenne jobb rendesen védekezni? Azért ez nem játék...
4/5 anonim válasza:
1. Válasz a kérdésre: nem, nem terhesség miatt van.
2. amit nem kértél: uramisten eszeteknél vagytok? Tudod hány szerelmed lesz még életedben? ha egy 16 éves kisfiú megtartaná, te is benne lennél? Felnevelni ki fogja azt a babát? Elmentek 3 műszakban dolgozni? Tanulást abbahagyni? Azt gondolod nem unnál bele a "babázásba" 2 nap alatt?
Sürgősen beszélj az anyukáddal, és rögvest kezdjetek védekezni!
5/5 A kérdező kommentje:
Ah nem vagyok terhes ,mivel megjott ma:) koszonom azert a segitseget mindenkinek.:)
2016. nov. 30. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!