Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért fáj reggelente a derekam?

Miért fáj reggelente a derekam?

Figyelt kérdés
11 hetes múltam, jövőhéten megyek uh-ra. reggelente néha fájdogál a derekam és néha baloldal beleszűr a hasamaljába. normális ez vagy miért van? én mindig aggódom mert úgye még most is szedem az utrogestant.úgye nem lesz semmi baj?
2008. okt. 6. 10:04
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

A derékfájás normális. Kinél hamarabb, kinél később. Ahogy növekszik a méhed, megváltozik a tested súlypontja és az elmozdulás miatt fáj. Nekem bevált a meleg vizes masszírozás és a felkelés utáni "bejárató torna". Ennyi idősen nekem is szurkált a pocim és én is aggódtam, mert volt már egy vetélésem. Állandóan azt éreztem meg fog jönni, meg fog jönni. Ne stresszelj ezen, sokkal többet ártasz vele. Szedj MagneB6-ot az segít.

Boldog babavárást és kitartást:)

30 hetes kismama

2008. okt. 6. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!