Mit csinálnak a genetikai UH on?
Figyelt kérdés
2008. okt. 6. 08:52
1/5 anonim válasza:
én még csak a 12 hetesen voltam,majd ha minden jól megy,akkor a héten kell menni a 18 hetesre! ott a baba méreteit nézik,a combcsont,a has térfogat,a fej térfogat stb... ja és a lényeg a 12 hetesen a tarkóredőt,azzal a down kórt lehet kiszűrni,18 hetesen pedig a nyitott hátgerincet! ha jól tudom,akkor lesz még egy kötelező 30 hét után,ott pedig már becsült súlyt is mondanak a babának! jó babavárást!
2/5 anonim válasza:
Nézik a baba méreteit (bpd, ac, fl általában, ezek alapján adnak súlybecslést), fekvését. Nézik, hogy hol tapad a méhlepény, ellenőrzik a magzatvíz mennyiségét, a szívét (négyüregű, áramlási viszonyok), és minden lehetséges fejlődési rendellenességet.
3/5 A kérdező kommentje:
Én vagyok a kérdező! Az 1. számú női klinikára kell mennem. Ott lehet UH képet csináltatni?
2008. okt. 6. 09:31
4/5 anonim válasza:
Méhlepény fekvését nézik, a magzatvíz mennyiségét. Lemérik a babát totál, meghallgatják a szívfrekvenciáit.
Ezzel kiszűrik a szívrendelenességeket, genetikai mutációkat.
És ellenőrzik a végtagokat is, illetve nézik a nemiszervet is.
24 hetes kismama
5/5 anonim válasza:
Én a János Kórházba mentem, 12, és 18 hetes vizsgálatra is bejött velem a párom, s képet is kaptam mindkét alkalommal, csak szóltam előre hogy azt kérnék. Szerintem máshol is adnak ha kérsz, mert minden barátnőm kapott eddig, még a vidékiek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!