Van olyan a környezetetekben aki segíthet?
Örökbeadás kérdésében nem tudok segíteni, de van egy ismerős pár, akik több, mint 10 évig próbálkoztak, sikertelenül, már ők is lemondtak mindenről. örökbefogadáson gondolkodtak, amikor egy barátjuk ajánlására a hölgy elkezdte szedni az egyik Forever terméket. Két hónapon belül terhes lett, már két egészséges gyermekük van.
Nem állítom, hogy mindenkinek segít, de segíthet, ártani biztosan nem árt, szerintem érdemes kipróbálni. Ha érdekel bővebben, írj privit.
Szia!
Nekem egyik ismerősöm van így,még lapar.műtéten nem volt,de elkezdte szedni a TIENS termékeket és már csak várnia kell.
Nekem polycisztám volt, elkezdtem szedni és mellé ilyen teát inni,1 hónap múlva sikerült a baba.Most 13 hetes vagyok.Az előtt az orvosok mindenféle gyógyszert felírtak de semmi nem segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!