34 hetes vagyok, egy hete éjjel nem tudok aludni, ideges vagyok, szorongok, aggódok, sírok. Van ötletetek, mi segíthet? (nem gyógyszer! )
Szia!Nekem anno azt mondták hogy lefekvés előtt egy pohár langyos mézes tejnek nyugtató hatása van és segíti az elalvást.Hozzá teszem sosem próbáltam mert nem szeretem melegen a tejet, de ha te bírod egy próbát megér!
Nyugodj meg minden rendben lesz! :)
Üdv! 10hkm
1. válaszoló: köszönöm a tippet :) most nagyon kívánom a tejtermékeket, hetek óta este meleg tejet iszom kiflivel, kb fél litert :D gyomorégésre is jó, meg imádom, de sajnos fennáll a gond
2. válaszoló: lehet igazad van :D aki még nem szzült azért aggódik jaj mi lesz, aki meg már szült, tudja, hogy milyen rossz tud lenni, az meg azért... meg itthon sok a tennivaló még az érkezése előtt és lassan haladok, van itthon egy másfél éves baba és a teherbírásom is erősen lecsökkent, de ez most ilyen... talán ha meglesznek a házkörüli munkák nyugodtabb leszek (kandallóbekötés, babaruha rendezés, nagyfiamnak most lesz a hétvégén bútor)
3. válaszoló: köszi a tippeket, kipróbálom őket :)
Bár ma egy hét óta sikerült aludni, csak háromszor ébredtem fel, de szerintem az is lehet az oka, mert tegnap a nappalit rendeztem be egyedül még anyukám a fiammal játszott, iszonyatosan elfáradtamm, este menni sem bírtam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!