Túl lassú szívverés 6 hetesen?
Figyelt kérdés
Azért mentem ilyen hamar, mert naptár szerint 8 hetes lennék, bár sejtettem, hogy később fogant, de nem voltam biztos benne mekkora lehet. A probléma az volt, hogy a pulzálás lassabb volt az én pulzusomnál is. 1 hét múlva vissza kell mennem, de nagyon kicsi esélyt adott a doki rá, hogy működő terhesség lesz. Csupa olyat látok, hogy azért aggódnak, mert ilyenkor nincs még szívhang, de ilyesmiről senki nem írt. Esetleg van valakinek hasonló tapasztalata?2016. nov. 23. 08:40
11/15 anonim válasza:
én még akkor sem adtam, fel mikor azt mondták egyáltalán nem volt még szívverés, (ráadásul véreztem is) de bíztam benne hogy lesz, és lett. most itt mozog a hasamba, 20 hetes vagyok. már meg volt a második genetika is :), már csak a szülést várom, nagyon, amitől nem félek. vagyis így állok hozzá! néha többször biztatom, magam, egy nap. hogy minden jó lesz, gyors szülés lesz!
12/15 anonim válasza:
A műtűt nem vészes, ne foglalkozz ezzel. Inkább bizakodj ezerrel, semmi sincs veszve, minden rendben lesz. Drukkolok!
13/15 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudok pozitív dolgokkal visszatérni, a petezsák nőtt, a tüneteim megvannak, tehát a testem úgy viselkedik, mintha terhes lennék, de már meg sem találtuk benne a kis pocaklakót, pedig nagyon sokáig kereste a doki. Valószínűleg elhalt még akkor a napokban. :( Holnap be kell mennem a kórházba, hogy megerősítse egy szonográfus is és a továbbiakat tudjátok. Ha valakit érdekel, akkor leírom majd mi volt. Azért köszi mindenkinek a bíztatást!
2016. nov. 29. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!