Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor kell fogorvoshoz menni?...

Mikor kell fogorvoshoz menni? Mindegy?

Figyelt kérdés
20 hetes vagyok, de még nem számtam rá magam.
2008. okt. 6. 06:04
 1/4 anonim ***** válasza:

szia!!

minél előbb annál jobb!! én is utálom, de jobb hamarabb rászánni magad, nehogy megromoljanak a fogaid, vagy az íneddel legyen gond!! én végig arra gondoltam kezelés közben, hogy szülni fogok és az nem ennyire lesz kellemetlen...:) de kértem érzéstelenítést és minden rendben volt.

szóval hajrá!!

33 hetes pocakos

2008. okt. 6. 06:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Én a 22. héten voltam, de szerencsére nem volt semmi rossz fog. Ínygyulladásra kaptam egy oldatot, ennyi. Szerintem jobb minél előbb.

üdv 32 hetes

2008. okt. 6. 07:56
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én 26 hetesen mentem el, addigra szántam csak rá magam.:(

Pedig a védőnő mindig említette akárhányszor voltam nála hogy mostmár jó lenne meg stb.

Na hát elmentem volt egy lukas fogam, azt betömte, meg az ínyemmel is volt gond arra is kaptam öblögetőt, ecsetelőt.

De egyébként jobb minél előbb.

Szóval próbáld magad rászánni a saját meg a babád érdekében! Hajrá!:)

Üdv.34 hetes kismami

2008. okt. 6. 08:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Én 28 hetesen voltam először, addigra megromlott 4 fogam :( Pedig előtte semi gond nem volt velük. Menj minél hamarabb!

34 hetes pocis

2008. okt. 6. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!