Aki használt már clearblue digitális tesztet: nektek pontosan határozta meg a hetet, vagy tévedett?
Az egyik terhessegemnel egyet hasznaltam el es pontosan irta ki, 4 hetes par napos volt a terhesseg akkor es 2-3-at irt.
Egy masik terhessegemnel kettot hasznaltam el. Az egyiket a nem vart mensi elott 2 nappal, 1-2 hetet irt ki, tehat jo volt. A masikat 6 hetes kor utan par nappal es csak 2-3-at irt ki, ami ugye 4-5 hetes terhesseget feltetelez. Nagyon biztam benne, hogy a teszt teved, de nyugtalnitott a dolog, igy elmentem dokihoz, mert szivmukodesnek mar ugyis lennie kellett volna, nem volt mar annyira koran.
Sajnos a teszt nem tevedett, nem volt embrio, csak egy kb 5 hetesnek megfelelo petezsak, kb masfel hettel kesobb el is veteltem.
Amugy sokat olvasgattam rola angol nyelvu oldalakon, hivatalos statisztikakat is es azt talaltam, hogyha rendesen, koncentralt vizeletbol van elvegezve a teszt, akkor az 1-2 hetes es 3+-os kiiras tobb mint 90% pontossagu, a 2-3 hetes viszont ugy remlik hogy csak 60-65%-os. Az ok az, hogy ugye elegge eltero lehet a hcg termelodese egyenileg, igy elofordul, hogy vakinel hamarabb jelez vissza a 2-3, masnak viszont lasabban termelodik egeszseges terhessegnel is es igy kesobb kerul a 3+ ertekbe.
Ezert is nem szabad egybol rosszra gondolni, ha mast jelez vissza a teszt, mint kellene.
En is az utobbiban biztam, de sajnos nalam pont nem igy lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!